beyler merak edenler bugün prins marka lpg yi a4 üme bağlattım map sensörlü ve 55 litre depolu mal çok kaliteli sensörler vs hepsi bosch marka enjektörler keihn işçilikte güzel oldu
yorumuma gelince beklediğimin tersine değişik bişekilde araba benzindekinden çok daha iyi gidiyo bunu yazılımın 97 oktana göre ama benim 1.5 senedir 95 oktan almama bağlıyorum araba 97 oktan benzin aldığım zamanlardaki gibi gidiyo buna çoksevindim bunun dışında enjektörler kulağını dayasanız bile zor duyulucak kadar sessiz rölanti vs gibi şeylerde yada gaz tepkisinde hiçbir sıkıntı yok kısacası servisten eve kadar geldim görüşlerim bu şekilde inşallah böyle devam eder
teşekkür ederim beyler
şöyle bi durum var aracıma takılan tank atiker marka bunu garanti belgesine bakarken gördüm direk servisi aradım prinsin kendi tüpü yok sadece kit üretir ve türkiyeye 3-4 marka dışında lpg tankı girmez 2000 senesinden beri atiker kullanılır vs söyledi bu durum doğrumu şimdi ve tankın atiker yada başka bi marka olmasının bana bi zararı varmıdır?
illaki avrupada vardır ama ithal ederken kiti daha ucuz satabilmek adına tankını getirtmemiş olabilirler tank tankdır benim bildiğim prins ana merkezi yani distirübütörünü arayıp öğrenebilirsiniz..
sonuç dedikleri gibi baya araştırma yaptım prinslede irtibata geçtim herhangi bi sıkıntı olmaz şu sıralar ipragazın tankını kullanmaya başladık denildi içim rahatladı sıkıntı yok![]()
Hadi hayırlı olsun tüpünde simit hiç sorun yaşamazsın inşallah...Benzinden daha iyi gitme olayını bende diyodum baskıyla bobini değiştirince benzin açık ara kalitesini gösterdi tabi kışın ortasında klima açık 22krş yakıyorum 8v pancar motorla bununda keyfi bir başka...
Bende tartariniye wideband bağlayıp ayarına bakacak yer arıyorum varmıdır bilinen yer ?
Vorsprung Durch Technik
turbo araçlar için en çok prinsi öneriyolar benim aracım tiptronik ben bu daha iyi gitme olayını 95 oktan alıyo olmama bağlıyorum dün bi 320d yle baya sağlam yürüdük büyükçekmece rampada geçtim arkadaşı turbo daha üst devirlere kadar geliyo aynı 97 oktan gibi
widebandle ayar sanırım özgün yapıyomuş
merhaba.
tank olayına gelince dedikleri dogru... bende de teleflex lpg kiti var 307 de kullanıyorum.. 45 lt simit tank, markası aldesa.. sıkıntılı bir durum değil yani.kitiniz hayırlı olsun.. tek sorun şu ki , az yakıyor diye arabanız cok km yapacak
allah kaza bela vermesin.
turbo araçlar için prins iyi oluyor enjektörlerinin kaliteli olması dolayısıyla.. bizim aracımızda turbo olmadıgı için teleflex seçtim memnunum cok sükür..
teleflexte başı çeken diğer marka zatenteşekkür ederim daha hiç ayar yapılmamasına rağmen 30 liralık gazla 105 km yaptım ayardan sonra dahada oturucakmış inşallah
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)