User Tag List

Sayfa 6/7 İlkİlk ... 4567 SonSon
123 sonuçtan 96 ile 114 arası

Konu: en iyi lpg kiti hangisi ve nerede bağlatmalı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onurdestan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bugün kit mtm için maslaktaki yerle görüştüm ama bitürlü güven vermedi bana adama bu 1.8 turbo dedim sonradan turbo yapılan arabalardada bişey olmaz dedi yani 1.8t yi tanımadı sonra map sensöründen falan bahsettim herkes satmak için bişey söylüyo ben onu bunu anlamam ama performansın düşmez emin ol dedi çıktım oradan
    daha sonra prins in maslaktaki bayisine gittim herşey okey gibi pazartesi gününe randevu aldım 55 litrelik tank khein enjektörler ve en önemlisi 200 lira farkla turbo arabalarda map sensörü kullanıyoruz dedi 2500 liraya anlaştım pazartesi günü hayırlısıyla sabahtan bırakıyorum biraz tuzlu oldu ama kit mtm içinde 2000 lira dediler 500 tl için şansa bırakmak istemedim prins taktırıyorum umarım dertsiz tasasız olur zaten kısa sürede kendini amorti eder gibi düşünüyorum
    en doğrusunu yapmışsın bence prins takıpda ne çevremde ne başka yerde memnun olmayan duymadım.. 3-5 fazla ver dedğin gibi arabandan tam verim performans al sorunsuz olsun aracına zarar vermesin seninde başın kulağın rahat rahat sür aklın kalmasın..

onurdestan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    0.20 kuruşlu uzun yollar beni bekler yeni araba alıcak gibi heycanlıyım vallahi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler merak edenler bugün prins marka lpg yi a4 üme bağlattım map sensörlü ve 55 litre depolu mal çok kaliteli sensörler vs hepsi bosch marka enjektörler keihn işçilikte güzel oldu

yorumuma gelince beklediğimin tersine değişik bişekilde araba benzindekinden çok daha iyi gidiyo bunu yazılımın 97 oktana göre ama benim 1.5 senedir 95 oktan almama bağlıyorum araba 97 oktan benzin aldığım zamanlardaki gibi gidiyo buna çoksevindim bunun dışında enjektörler kulağını dayasanız bile zor duyulucak kadar sessiz rölanti vs gibi şeylerde yada gaz tepkisinde hiçbir sıkıntı yok kısacası servisten eve kadar geldim görüşlerim bu şekilde inşallah böyle devam eder

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beyler merak edenler bugün prins marka lpg yi a4 üme bağlattım map sensörlü ve 55 litre depolu mal çok kaliteli sensörler vs hepsi bosch marka enjektörler keihn işçilikte güzel oldu

yorumuma gelince beklediğimin tersine değişik bişekilde araba benzindekinden çok daha iyi gidiyo bunu yazılımın 97 oktana göre ama benim 1.5 senedir 95 oktan almama bağlıyorum araba 97 oktan benzin aldığım zamanlardaki gibi gidiyo buna çoksevindim bunun dışında enjektörler kulağını dayasanız bile zor duyulucak kadar sessiz rölanti vs gibi şeylerde yada gaz tepkisinde hiçbir sıkıntı yok kısacası servisten eve kadar geldim görüşlerim bu şekilde inşallah böyle devam eder
    arabanın daha iyi gitmesinin sebebi senin benzin hattındaki elemanların zaman içerisinde yıpranması ve tam verimle çalışamıyor olmalarıdır...hayırlı olsun lpg kulubune hoşgeldin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hoşbulduk çok daha az yakıp daha iyi gidicekse ben daha ne isteyebilirimki

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    hayırlı olsun

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

hayırlı olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim beyler

şöyle bi durum var aracıma takılan tank atiker marka bunu garanti belgesine bakarken gördüm direk servisi aradım prinsin kendi tüpü yok sadece kit üretir ve türkiyeye 3-4 marka dışında lpg tankı girmez 2000 senesinden beri atiker kullanılır vs söyledi bu durum doğrumu şimdi ve tankın atiker yada başka bi marka olmasının bana bi zararı varmıdır?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    benim bildiğim olmaz tank tankdır.. bir esprisi özelliği yok hepsi aynı diye biliyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende telefonda bişey demedim ama yinede araştırıyorum gerçekten prins tank varmı yokmu diye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    illaki avrupada vardır ama ithal ederken kiti daha ucuz satabilmek adına tankını getirtmemiş olabilirler tank tankdır benim bildiğim prins ana merkezi yani distirübütörünü arayıp öğrenebilirsiniz..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sonuç dedikleri gibi baya araştırma yaptım prinslede irtibata geçtim herhangi bi sıkıntı olmaz şu sıralar ipragazın tankını kullanmaya başladık denildi içim rahatladı sıkıntı yok

Utku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hadi hayırlı olsun tüpünde simit hiç sorun yaşamazsın inşallah...Benzinden daha iyi gitme olayını bende diyodum baskıyla bobini değiştirince benzin açık ara kalitesini gösterdi tabi kışın ortasında klima açık 22krş yakıyorum 8v pancar motorla bununda keyfi bir başka...

Bende tartariniye wideband bağlayıp ayarına bakacak yer arıyorum varmıdır bilinen yer ?
    Vorsprung Durch Technik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim beyler

şöyle bi durum var aracıma takılan tank atiker marka bunu garanti belgesine bakarken gördüm direk servisi aradım prinsin kendi tüpü yok sadece kit üretir ve türkiyeye 3-4 marka dışında lpg tankı girmez 2000 senesinden beri atiker kullanılır vs söyledi bu durum doğrumu şimdi ve tankın atiker yada başka bi marka olmasının bana bi zararı varmıdır?
    sıkıntı yok hepsı atıker

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turbo araçlar için en çok prinsi öneriyolar benim aracım tiptronik ben bu daha iyi gitme olayını 95 oktan alıyo olmama bağlıyorum dün bi 320d yle baya sağlam yürüdük büyükçekmece rampada geçtim arkadaşı turbo daha üst devirlere kadar geliyo aynı 97 oktan gibi

widebandle ayar sanırım özgün yapıyomuş

multispace - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkür ederim beyler

merhaba.

tank olayına gelince dedikleri dogru... bende de teleflex lpg kiti var 307 de kullanıyorum.. 45 lt simit tank, markası aldesa.. sıkıntılı bir durum değil yani. kitiniz hayırlı olsun.. tek sorun şu ki , az yakıyor diye arabanız cok km yapacak allah kaza bela vermesin.

turbo araçlar için prins iyi oluyor enjektörlerinin kaliteli olması dolayısıyla.. bizim aracımızda turbo olmadıgı için teleflex seçtim memnunum cok sükür..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teleflexte başı çeken diğer marka zaten teşekkür ederim daha hiç ayar yapılmamasına rağmen 30 liralık gazla 105 km yaptım ayardan sonra dahada oturucakmış inşallah

akay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    prins doğru tercih olur giriş sınıfı var silver diye geçer onları önermem fiyatı düşükdür ama khein enjektör kullanılmıyor orjinal khein enjektörlü kit alın.. aracına bağlı yada çok seviyorsan valve vare özel yağlama sisteminide yaptırın.. valve care ek olarak sisteme ekleniyordu 400 tl gibi bir şeydi en son..

biz arkadaşın 2011 s60 2.0t galeriden çıkar çıkmaz valve care li kiti taktırdık araba şimdi 30 bin küsurlerde bir 30 bin km falan sonra arkadaşın dediğine göre kit kendini amorti ediyormuş şu anda yarı fiyatını amorti etmiş..
    bu kit kendini 60k km de mi amorti ediyor yani? hiç taktırmasaydı ondan iyiymiş. dizel motor benzinli motor fiyat farkı gibi olmuş. bana kalırsa yanlışınız var..

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cayenne'lerde sorun çıkıyor mu lpgde ?
    セルカン+レーラ=愛

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)