997TT Nickli Üyeden Alıntı
Drahte,yahu bırak su forumda yazılanlarla hareket etmeyı...
Bak ben karsındayım,canlıyım,elle tutulur adamım.Yazdıkların ınan ıcı dolu degıl,yanlıs bır seyde yazmak ıstemıyorum ama ınan bıraz sacama be krdesım :(
Ama yınede cevap verıyorum,aklında yada ıcınde kalan bır sey varsa,sor lutfen ;)
Evotech ı gozumuzde buyutucek bır sey yok,nıye buyuteyım kı?Ben adamlarla 2004 yılından berı calısıyorum,butun araclarımı mod yaptırdım.Ama uzay mekıgı yada baska bır sey gıbı gormedım.
Yahu adam 10 yıla yakın calısıyor,serverdan dosyaları ındırıyor.önemli olan yazilimlar degil, sistemin nasil calistigni ögrenmesi ve altyapiiyi calmasi. balik tutmasini ögrendikten sonra yemesi kolay. Bılmem anlatabıldım mı?
Bu adam bılıyormuydu bu ıslerı? Nereden aldı alt yapıyı? 16 yasında neydı,25 yasında herseyı calıp gıderken ne oldu?
Yapma gozunu seveyım,el ınsaf ama. Napalım,Evotech acız bır fırma....
Evotech Motorsport yazmak cok uzun,Evotech hatta bazı yerlerde Evo dıye kısaltıyorum.Inan nereden tutucagını sasırmıssın ;)
Adam yazılımını degıstırebılır,ılla herkes mutlu olmalı mı "Evotech Motorsport" tan...
Bır daha yazıyorum;önemli olan yazilimlar degil, sistemin nasil calistigni ögrenmesi ve altyapiiyi calmasi. balik tutmasini ögrendikten sonra yemesi kolay...
Orta doguda para cok,bılgı az. Orada olmak en kolayı...
Vergı hususunda yıne ıcı bos yazıyorsun sevgılı kardesım,Ne gelırı,ne vergı borcu,kazancı!Yahu ıstedıgın gıbı turetmıssın durumu,senı Fenerı savunmak ıcın CAS avukatı olarak tutmak gerek,kesın kurtarırsın bızı ;) Malıye buraya yem gonderdı,faturasız ve dusuk ıslem yaptıklarını ıkı ayrı baskında tespıt ettıler.
Ayrıca ılk malıye davası ıse,bu ısı erdıven altında yapıyordu,resmı olarak satıs yapmıyordu,yakalandı!Yanı durum bu...
Roket muhendısı senın kopegın olsun,guvenlık acıgı yuzunden emınım yazılımlarında sorun vardır ;)
Ertex konusuna bagladın ya,ınan daha kelıme aklıma gelmıyor :(
Yarın beynım çorba olmus sekılde uyanıcam heralde ;)
Bencede Ozgunun rakıbı yok,hele hırsyapsın....