User Tag List

Sayfa 4/13 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
232 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Evotech Yazılımları TÜV ve ISO9002 Belgeleri

997TT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fangio Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Murat bey ben bunu yukarıda bir arkadaşın postuna binayen yazdım. Bende DIN formunu iyi bilirim çünkü müyendisim
    Aman,yanlis anlamayin,sizinle asik atmak haddime degil sadece yanlis anlasilmayi onlemek icin belirttim.
    Yoksa benim bu konuda bilgim kisitli...
    Nasil Yazilim hususunda Ozgun konusurken dinliyorsam,Rasitten bilgi soruyorsam,teknik konulardada Muhendise danismak en dogrusudur benim icin...

Uzaklaştırılmış Kullanıcı
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı audilover Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bana gore tuv yazilimi onayla ne olur onaylamasa ne olur yani zannetmiyorumki tuv de bir muhendis otursun yazilimi yapan firmanin yaptigi haritadaki degisiklere baksik himm bak bu diag lari kapatmis himm bak bu avansi cok acmis dusuk oktanda vuruntu yapar bunu onaylamayalim .Bence tuv onayi yapilan malzemeler icin bir fikir verebilir ama yazilim icin bana hic bir sey vermez.
    Ayrica almanydan turkiyeye asagilar gibi bakmanin da bir manasi olmadigini dusunuyorum Guzel ulkemizdede almanyadan cok daha iyi muhendisler cok daha iyi tunerlar mevcut...
    çok güzel yorum olmuş ağzınıza sağlık , tüv ü insanlar daha düne kadar bilmiyodu muayene istasyonlarıyla ne oldugunu öğrendi , tüv onaylı yazılım Türk insanının yaptığı yazılımdan atıyorum 100 hp fazla verse bile gider Türklere yaptırırım kendi ülkemi kalkındırırım , herşeyde tüv e bakarsak yiyecek içecek , yürüyecek ayakkabı bulamayız

drahte1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 997TT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mesela madem ıs yapılanları konusmaksa,Murat Engin yazmıs,Yenı M5 e yazılımı ilk bız cıkardık ama bunu sadece Facebook sayfamızda yayınladık.Moskow Unlim de REKOR kırdık,sadece vıdeo bolumunde yayınladık,ilk 10 aracın 5 tanesı EVOTECH di ama ekstra bırsey yapmadık,cunku normal bır seydı bızım ıcın...
    Stage 1 PP-Performance BMW F10 M5 ECU Tune Good for 620 HP / 553lb-ft Torque - 2010 2011 BMW 5 Series Forum F10

Since its recent European market introduction, many a M5 fan has been waiting to see the tuning potential of the new F10 M5 and its beefy 560hp bi-turbo S63Tu engine. The first F10 M5 ECU tune has now been released, by the German tuning company, PP-Performance.
    PP PErformance Dyno - 27.11.2011

Evotech Dyno - 03.12.2011

Ben ilk kim yapti kavgasina girmeyecegim zaten PP Performance ile Evotech birbirlerin yakin firmalarmis ama PP Performance 27 derece lik ortamda 52 derece IAT cikarirken, Evotech ayni araba ile 14 derecelik ortamda nasil 10 derece intake air temp cikardi ben onu anlamadim....

Bize gelen her yazilim, sase nosuna göre yapiliyor ve o ülkenin, o sürücünün sartlarina yapiyoruz. Hava sartlari,
    benzin kaltesi, hava yükekligi, trafik sikligi dis etken faktörler. Ic etken faktörler ise, kasa ve motor ayni olmasina
    ragmen araba üreticisinin her alti aya varan update ve baska imalatcinin malini motora yerlestirmesi.
    Sanirim bu ayar Rusya icin...

Birde bunu buldum Bimmerboost forumunda;

SLS AMG

So Mr.China (Aka Oliver from Evotech), did jimmy steal this tune file from you too as you claim? I believe notOh.....wait a minute. I FORGOT THAT YOU HAVEN'T TUNED AN F10 M5 YET
    Bu arada bilmeyenler icin; Jimmy PP-Performance'in Owner/Ceo sahibi iste...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun,oradakı yazılar senı hedef alarak yazılmadıkı?
    Hatta bunu yazısında belırterek soyledı. Yanı burada yazılım uretmeyenler,hazırcılık yapanlara laf edıldı.Yanı gocunucak bır sey yok kardesım.
    Yoksa,senın 0 dan yazılımı tekrar yapabılecegını bılıyoruz,benım bunu ıyı bılmem,Evotech dekılerınde bılmesı.
    Yınelıyorum,asagılama yok,adam neden asagılasın,tam tersı,Boyle olmalı olmalı dıyor...
    Tuv un dune kadar bılınmemesı,dogru olan degıl,bugunlere kadar standartları belırlenmemeyısı yanlıs.
    Simdi tüv onayi olmasada olur diyorsunuz,Tüv bir spor egsozun yapilisinla ilgilenmez, sonuc önemli, cevreye- araca sagliklimidir diye.
    Tuv un olması ınsana huzur verır.
    Jimmy,Evotech de calısan bır elemandı,bu konuda cok yanlıs bır saptama,ısın ıc yuzunu bılmeden yazmıssın Drahte. Hatta Oli nın manevı oglu gıbıydı,fırmanın bılgılerını calıp gıttı! Suan dava actı Oliver ve sonunda mahkum olucak... Gereklı acıklama gelınce post ederım.
    Buarada postumu aldıgın ornekde Moskow Unlım dekı basarılar var,onlarıda koyarsın heralde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ozgun,sana gelen cevap,tam benım dusundugum gıbı.
    Ve PP performance ıcın gelen cevap,aynen koyuyorum...
    *
    PP Performance nin sahibi, Jimmy dir. Bu arkadasimiz 16 yasinda bizde kalfaliga basladi, ve o sirada öksüz
    Kaldigi icin kendi cocugumuz gibi buna baktik ve büyüttük. Maalesef 25 yasinda gözünü para bürüdü ve
    Bir gecede komple yazilimlarimizi serverden indirip bir münakasa sonu kayiplara karisti. Üc ay sonra
    Dubaida piyasaya cikti ve PP Performance diye sirket kurdu. Savcilaga verdik ve iki senedir süren bir davamiz var.
    Yakin zamanda tutuklama karari cikacagindan eminim ve bizim yazilimlarimiz Allinaz tarafindan sigortali oldugu icin,
    Allianz ayri sekilde suc duyurusunda bulundu. Besle kargayi oysun gözünün degisik versiyonu bu cocuk.

Burda kimse senin kopya yazilim sattigini veya kopya ile is yaptigini iddia etmedi, ve edemezde. Cünkü genel olarak
    Bir problemimiz bu diye anlatmaya calistim. Herkesin verdigi emege saygi duymak gerek ve bende saygi duyuyorum.
    Teknik konuda, veya yazilim konusunda eger soru varsa, bana email atin, ben bunu bizim mühendislere gösteririm,
    onlar yardimci olurlar. Forumda bunu tartismak yeri degildir, ve cogu insan zaten bunu anlamaz.emailimi Murat Enginden
    alabilirsiniz. Biz kimseyi rakip görmüyoruz bu konuda ve fikir alis verisinden her zaman kuvvet dogar.

Oktan konusunda yalnis yazmisim 102 Oktan olacak, 112 yazmisim …..

Herkese hayirli geceler dilerim
    *
    Bende sozcu oldum...
    Artık konuyu baglasak dıyorum?Hep aynı konular arasında kaybolduk...
    Ozgun,bagla ama kör düğüm olmasın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aman,yanlis anlamayin,sizinle asik atmak haddime degil sadece yanlis anlasilmayi onlemek icin belirttim.
    Nasil Yazilim hususunda Ozgun konusurken dinliyorsam,Rasitten bilgi soruyorsam,teknik konulardada Muhendise danismak en dogrusudur benim icin...
    estağfurullah ben orada sadece başka bir post a istinaden yazdım demek istemiştim. Kimse ile aşık atmak benim de haddime değil.

RedLine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Durmadan bazı arkadaşlar Türkiye yi aşağılanıyor diye yazıyor o yazıları belirtirseniz sevinirim !!!
    Biz Türk değiliz Sanki... Türkiyeyi savunacak kadar artar da yeteriz !!!
    Sakın kimse yanlış anlamasın bizim TÜV ümüz var başkalarının yok onlar kötüye gelmesin GETİRTMEM !!!
    Ben TR de Custom yazılımda Özgün ü her zaman övmüşümdür ve hiç bir yanlışını görmemişimdir Yaptığı araçlardada problem yaşayanını duymamışımdır çoğu zamanda kendisine yönlendirmelerim olmuştur...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Jimmy,Evotech de calısan bır elemandı,bu konuda cok yanlıs bır saptama,ısın ıc yuzunu bılmeden yazmıssın Drahte. Hatta Oli nın manevı oglu gıbıydı,fırmanın bılgılerını calıp gıttı! Suan dava actı Oliver ve sonunda mahkum olucak... Gereklı acıklama gelınce post ederım.
    Buarada postumu aldıgın ornekde Moskow Unlım dekı basarılar var,onlarıda koyarsın heralde
    Murat Bey;

Isin ic yuzunu birinci elden yani sizin kadar olmasada bende Jimmy'nin eski Evotech calisani oldugunu biliyordum ama F10 M5 cok yeni bir araba, Jimmy'nin eski calisan olusu bence konu ile alakasiz...

Moskova hususunda ise su aklimi karistiriyor...

Mesela madem ıs yapılanları konusmaksa,Murat Engin yazmıs,Yenı M5 e yazılımı ilk bız cıkardık ama bunu sadece Facebook sayfamızda yayınladık.Moskow Unlim de REKOR kırdık,sadece vıdeo bolumunde yayınladık,ilk 10 aracın 5 tanesı EVOTECH di ama ekstra bırsey yapmadık,cunku normal bır seydı bızım ıcın...
    Tam gelıs tarıhı 15 Mayıs da bellı olucak ancak 23-28 Mayıs arasında Turkıye'de olucagı kesın...
    Son 3 haftadır Moskow Unlimited 500+ yarıslarına hazırlanıyor Evotech,bu Cumartesı buyuk yarıs var Moskovada.5 otomobılle katılıcaklar ve yıne emınımkı oncekı yarısta oldugu gıbı ılk 5 de en az 2 Evotech otomobılı olucak.Bu yarıslar yuzunden Istanbul seyehatı 2 hafta ertelendı...

Kaynak
    Firma Moscow'da rekorlar kirdik bunlar bizim icin alisageldik durum derken siz Evotech 3 hafta 5 otomobil icin kampa girdi oyleki sahibi seyahat planlarini degistirdi diyorsunuz...

Iyi günler Mr.Engin....

Evotechin bagli oldugu kurumda VDAT. Bu kurum bizi denetledigi icin, ürünlerimize TÜV vardir, veya ABE vardir yazmayiz.
    Cünkü bu TÜV vardir demek, zaten bir satis politikasi durumuna gecer ve bizim politika ile isimiz olmaz. Cünkü bizim ürünü
    Son müsteriye, yani perakende satan sirketler ile, Gemballa, Novitec, AC Schnitzer, Hamann gibi, anlasmamiz var. Onlar
    Ürünlerimiz TÜV belgelidir diyebilir ve sattigi ürünün icine bir ABE koyabilir isterse.....

Tesekkur ederım.
    Ayni sekilde firma urunlerimizin TUV onayli olmasini reklam malzemesi yapmayiz derken ben sizinle ayni ortamda oldugumda agzinizdan Tuv kelimesinin cikmadigini duymadim...

Evotech cok ilgili, belki sattiginiz urun genellikle hizmet sayilabilecek oldugu icin boyledir ama farkli seyler soyluyorsunuz...

Evotech sizinde soylediginiz gibi cok deneyimli ve TUV'u reklam yaparken kullanmamalarinin, bunu satis politikasi haline getirmemelerinin bir sebebi olmali, bir distiributor olarak ana merkezin adimlarini takip etmek her zaman daha akilci olacaktir diye dusunuyorum...

Keza olayin buralara gelmesinin sebebi "TUV" farkindaysaniz, siz gunde 5 kere "TUV" diyorsunuz ama sizden urun alan her musteri gunde 100 kere "Benim arabam TUV'lu" diyor GECILINCE 2 kere daha diyor, "Arabam TUV'lu ondan 2 boy geriden geliyorum ama ben 100.000km yaparim, az yakarim, ama sen yapamazsin" muhabbetine donuyor olay...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Estagfurllah gercekten yazdigim yazi yanlisda anlasilsin istemem benim yazma amacim almanyada turkiyeye bakis acisiydi genelleme bence yanlis tabiki soylediklerinde hakli oldugu konular olmakla beraber bunu genele yaymak yanlis diye dusunuyorum.
    Yani konu amacindan uzaklasmis aslinda ben Murat Uslu beyin yazilarindan oyle bir kucumseme hissetmistim ama onemlide degil gercekten .
    Polemik olmasin yanlis anlasilmada olmasin gercekten bana cok uzak seyler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drahte dıyorum,ısmını malesef bılmıyorum ama ınan,samanlıktakı ıgne ıle ugrasıyoruz,ne dıyım...
    Yınede yanıtlayım
    Jimmy Evotech sayesındekı baglantılarını kullanıyor,M5 e yazılım yapsın yada cıkmamıs modelede yazılım yapsın.Buradakı konu 10 yıl calıstıgı yere,Ekmegını yıyıp,"ADAM" oldugu yere buyuk kazık atması! E ozaman bende alttan vurup,PP nın basarılarını goster mı dıyeyım? Yada kımlere yazılım satıyor dıyemı sorayım?
    Yenı M5 ın beynı eskı M5 ıle aynı,X6 M ıle bıre bır. Jimmy neden Dubaı de yasıyor ve Almanyadakı yerı Kız arkadasının uzerıne? Neden Audı nın yenı araclarına yazılım yapamıyorda,yazılımlarını Evotech den alan BHP Motorsport tan alıyor?
    Yada Almanayda ınsan vursan daha az cezası olan uzerındekı Vergı ve Malıye davası nereden kaynaklanıyor? Hırsız ve davalık bırını tartısmak ıstemıyorum...
    Yahu bu yazımdan bunu mu cıkardın? Ne dıyım? Adam Moskow a arac hazırlıyor ama sadece ısı bu mu? Orası koca bır Atolye ve garaj. Yanı ıs yogunlugunun uzerıne ıs eklenıyor ve bu Rular her seyı son dakıkaya bıraktıgı ıcın ısler ıyıce sıkısıyor!
    Yahu oraya daha sonuclar olmadan yazmısım,ılk 5 de en az 2 Evotech aracı olucak demıstım ya,sınıfında ılk 5 de "3" Evotech aracı oldu,nıye bunu "cımbızla" cekıp koymuyorsun?
    Ben defalarca soyledım 2 boy gerıden gelıcek arac ama guvenlık sınırlarını zorlamıyacagız dıye? Burada yazmanın manası yokkı? Kullanıcı ısterse aynısını hatta daha hızlısını yaparız,yapıyoruzda. cok fazla orneklerı var. Sorun konusu acalım ve ınsanlar acık yureklılıkle soylesın,hangı markalar ıle ne sıkıntılar yasadılar?
    Cogu aracı mimlenmesın dıye gızlı tutuyor ama duyuyoruz bır cok seyı...
    Bılıyorum Rasıt,oyuzden bende hemen yazma geregı duydum. Tesekkur ederım ıncelıgın ıcın...

TechTurkey Oz` - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cvplar guzel murat abi

Ama genede tuv biraz bana hala ve hala yazilim yapiyoruz calisiyor bende basvursam almanyada alabilicegim birseymis gibi geldiii )
    www.drecu.com
    Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!

Maxiboost - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drahte dıyorum,ısmını malesef bılmıyorum ama ınan,samanlıktakı ıgne ıle ugrasıyoruz,ne dıyım...
    Yınede yanıtlayım
    Jimmy Evotech sayesındekı baglantılarını kullanıyor,M5 e yazılım yapsın yada cıkmamıs modelede yazılım yapsın.Buradakı konu 10 yıl calıstıgı yere,Ekmegını yıyıp,"ADAM" oldugu yere buyuk kazık atması! E ozaman bende alttan vurup,PP nın basarılarını goster mı dıyeyım? Yada kımlere yazılım satıyor dıyemı sorayım?
    Yenı M5 ın beynı eskı M5 ıle aynı,X6 M ıle bıre bır. Jimmy neden Dubaı de yasıyor ve Almanyadakı yerı Kız arkadasının uzerıne? Neden Audı nın yenı araclarına yazılım yapamıyorda,yazılımlarını Evotech den alan BHP Motorsport tan alıyor?
    Yada Almanayda ınsan vursan daha az cezası olan uzerındekı Vergı ve Malıye davası nereden kaynaklanıyor? Hırsız ve davalık bırını tartısmak ıstemıyorum...
    Yahu bu yazımdan bunu mu cıkardın? Ne dıyım? Adam Moskow a arac hazırlıyor ama sadece ısı bu mu? Orası koca bır Atolye ve garaj. Yanı ıs yogunlugunun uzerıne ıs eklenıyor ve bu Rular her seyı son dakıkaya bıraktıgı ıcın ısler ıyıce sıkısıyor!
    Yahu oraya daha sonuclar olmadan yazmısım,ılk 5 de en az 2 Evotech aracı olucak demıstım ya,sınıfında ılk 5 de "3" Evotech aracı oldu,nıye bunu "cımbızla" cekıp koymuyorsun?
    Ben defalarca soyledım 2 boy gerıden gelıcek arac ama guvenlık sınırlarını zorlamıyacagız dıye? Burada yazmanın manası yokkı? Kullanıcı ısterse aynısını hatta daha hızlısını yaparız,yapıyoruzda. cok fazla orneklerı var. Sorun konusu acalım ve ınsanlar acık yureklılıkle soylesın,hangı markalar ıle ne sıkıntılar yasadılar?
    Bılıyorum Rasıt,oyuzden bende hemen yazma geregı duydum. Tesekkur ederım ıncelıgın ıcın...
    abi güvenlikten kastın nedir? yanlış anlamanı istemem beni kişisel merakımdan yazıyorum herşeyi. Bir kaç örnek verebilir misin? veya 100-200 km/h ya da 60-130mph disiplininde onaylanmış evotech aracı var mı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ayrica cmd im oldugunicin murat bey bende c63 bla bla hepsini yapabiliyor oluyorum sanirsam degilmi ?
    www.drecu.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok be yahu,CGI ler yapılamıyor
    Hatta nasıl yapıldıgını gorsen,sasırırsın....
    TUV alırsın,kesın,tek sorun,bu ıse hatırı sayılır para ayırmak gerekıyor. Cok pahalı anasını sattıgımın ıslerı oralarda.Gercı burada 500 Euroluk yazılım orada 1000 euro yada burada 1000 eurluk yazılım orada 3000 euro ya kadar cıkıyor. ama yınede bayagı bır alt yapı gerekıyor,Alman yetkılı kısıler hep acık arıyor.Hep potansıyel suclu gıbı goruyor ınsanları!!
    Sure acısından benım olctgum araclar var,sanırım 80 den fazla farklı arac olcmusumdur ama hıc dosya yapmak aklıma gelmedı hatta SD card bıle 1 yıldır takılı degıl cunku sureklı aynı yerde olcuyorum,ben 5 yıldır Performance Box kullanıyorum,malesef son bır kac yılda yaygınlastı umarım ıyıce yaygınlasır.
    Ama Evotech aracı olarak soruyorsan,dunya uzerınde yayınlanmıs aracları cok fazla var.Ozellıkle Moskow Unlım,500+ ve Drag yarıslarında...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    PP Performance nin sahibi, Jimmy dir. Bu arkadasimiz 16 yasinda bizde kalfaliga basladi, ve o sirada öksüz
    Kaldigi icin kendi cocugumuz gibi buna baktik ve büyüttük. Maalesef 25 yasinda gözünü para bürüdü ve
    Bir gecede komple yazilimlarimizi serverden indirip bir münakasa sonu kayiplara karisti. Üc ay sonra
    Dubaida piyasaya cikti ve PP Performance diye sirket kurdu. Savcilaga verdik ve iki senedir süren bir davamiz var.
    Yakin zamanda tutuklama karari cikacagindan eminim ve bizim yazilimlarimiz Allinaz tarafindan sigortali oldugu icin,
    Allianz ayri sekilde suc duyurusunda bulundu. Besle kargayi oysun gözünün degisik versiyonu bu cocuk.
    Evotech'in ve Murat Bey'in agizlarindan Evotech sanki bir tek uzay'a roket firlatmamis ama siz anasi babasi olmayan ciraga dahi sahip cikamamissiniz...

Evotech tune'lerini Alianz'a sigortalatacak kadar gelismis bir firma tamam ama Server icin ikili bir verification yada bir pin generator neden koymaz ? En basiti bulk kopyalamanin onune gecmek icin bir software dahi konamaz mi ?

Simdi ben "Anlatilan Evotech'ten" OBD ustunde en basitinden degil software, hardware ile OBD okumayi kapatmasini dusunurken, siz server'iniza 2-3 basamakli bir authentication bile koymuyorsunuz...

Alıntı EVOTECH Nickli Üyeden Alıntı
    Jimmy work like Dyno operator at Evotech he do no Development !!!!

KAYNAK
    Diger taraftan "Little Jimmy" Oliver beyin soyledigine gore Dyno Operator'uymus, simdi Dyno Operator'u nasil tune dosyalarina ulasabilir ?

Yınede yanıtlayım
    Oncelikle Evotech kimin ustune ? Yada neden "Evotech Motorsport" firmasina "Evotech" diyoruz ? Cunki bende o konuda farkli seyler duydum, tabi siz Oliver'in ustune dedikden sonra kanit isteyecek degiliz...

Ikinci olarak birinci agizdan Evotech Tune'unu birakip PP-Tune'e gececek biri var, ve kendisi Evotech yazilimli C63 araci ile PP-P'nin C63'lerine gecildigini, Jimmy'nin SLS AMG'yi gozleri onunde Tune ettigini anlatiyor;

In case you didn't Know, the recors for the fastes C63 in the German mile run belongs to PP-Performance...
    I know a few with C63's that have his tune , not to mention, who are also able to beat me.....
    I Personally Met Jimmy, and saw him program my friend's SLS. I'm switching My Evotech tune with his tune during this month.....
    Dogrudur calimistir ama bir kisi caldigi tunelar ile isini ne kadar surdurebilir ? 3 sene ? 5 sene ? Her sene yeni araba cikiyorken ne kadar uzun sure dayanabilirsiniz ki ? Jimmy bir sekilde ayar yapmayi biliyor yada baska bir yerden temin ediyor olmali, yoksa kim caldigi Tune ustune biri Almanya'da biri Orta Dogu'da iki ofis acar ?

Ayrica is yapmayan biri, adam oldurse dahi daha az ceza alacagi kadar biri vergi borcunu nasil yaratabilir ? Vergi borcu icin ilk gerekli olan gelir deil mi ? Gelir demekte satis yapmak demek, Gelir olmadan vergi borcu cikar mi ? E Almaya'da ayar yapmadan gelir nasil elde eder PP Performance ? Yanlismiyim ?

Bende konuyu dagitmak istemem, ama anladigim sudur;

Almanya'da arabaya degil Tune, civata yapip satacak olsaniz dahi TUV belgenizin olmasi lazim, fatura kesmenin dahi luks oldugu ulkemizde bu bazilarina klinik ortaminda araba parcasi "yaratiliyor" hissiyati verebilir ama benim bu basliktan anladigim Evotech'in eski bir firma oldugu ama lanse edildigi gibi roket muhendisleri ile dolu olmadigi bir kere kendi iclerinde guvenlik acigi var...

Ama herseyin otesinde Turkiye'de dahi distributorleri var, tabi buyukler, tabi daha profosyonellerdir ama Turkler olarak abartmayi seviyoruz bence keza simdi bakiyorumda dosemeci Ertex'in dahi bir takim TUV belgeleri varmis...

Jam da Joker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Oz` Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ayrica cmd im oldugunicin murat bey bende c63 bla bla hepsini yapabiliyor oluyorum sanirsam degilmi ?
    Garibim Özgün
    Kendi arabasını bile üretemeyen bir ülkede doğmuşsun
    95 oktan denen ama 92 oktan çıkan benzin ile ayar yapıyorsun
    Üstüne üstlük dynonda yok
    Ülkendeki Tüv desen o da Tüv değil, belgende yok.
    Almanyada olsa %90 ı trafiğe bile çıkamicak araçları bu şartlarda yürütüyorsun ya..
    Bencede sen onların rakibi bile olamazsın..
    unless you ride the beast
    you wouldn't understand

Post Thanks / Like
    Mentioned
    248 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drahte,yahu bırak su forumda yazılanlarla hareket etmeyı...
    Bak ben karsındayım,canlıyım,elle tutulur adamım.Yazdıkların ınan ıcı dolu degıl,yanlıs bır seyde yazmak ıstemıyorum ama ınan bıraz sacama be krdesım
    Ama yınede cevap verıyorum,aklında yada ıcınde kalan bır sey varsa,sor lutfen
    Evotech ı gozumuzde buyutucek bır sey yok,nıye buyuteyım kı?Ben adamlarla 2004 yılından berı calısıyorum,butun araclarımı mod yaptırdım.Ama uzay mekıgı yada baska bır sey gıbı gormedım.
    Yahu adam 10 yıla yakın calısıyor,serverdan dosyaları ındırıyor.önemli olan yazilimlar degil, sistemin nasil calistigni ögrenmesi ve altyapiiyi calmasi. balik tutmasini ögrendikten sonra yemesi kolay. Bılmem anlatabıldım mı?
    Bu adam bılıyormuydu bu ıslerı? Nereden aldı alt yapıyı? 16 yasında neydı,25 yasında herseyı calıp gıderken ne oldu?
    Yapma gozunu seveyım,el ınsaf ama. Napalım,Evotech acız bır fırma....
    Evotech Motorsport yazmak cok uzun,Evotech hatta bazı yerlerde Evo dıye kısaltıyorum.Inan nereden tutucagını sasırmıssın
    Adam yazılımını degıstırebılır,ılla herkes mutlu olmalı mı "Evotech Motorsport" tan...
    Bır daha yazıyorum;önemli olan yazilimlar degil, sistemin nasil calistigni ögrenmesi ve altyapiiyi calmasi. balik tutmasini ögrendikten sonra yemesi kolay...
    Orta doguda para cok,bılgı az. Orada olmak en kolayı...
    Vergı hususunda yıne ıcı bos yazıyorsun sevgılı kardesım,Ne gelırı,ne vergı borcu,kazancı!Yahu ıstedıgın gıbı turetmıssın durumu,senı Fenerı savunmak ıcın CAS avukatı olarak tutmak gerek,kesın kurtarırsın bızı Malıye buraya yem gonderdı,faturasız ve dusuk ıslem yaptıklarını ıkı ayrı baskında tespıt ettıler.
    Ayrıca ılk malıye davası ıse,bu ısı erdıven altında yapıyordu,resmı olarak satıs yapmıyordu,yakalandı!Yanı durum bu...
    Roket muhendısı senın kopegın olsun,guvenlık acıgı yuzunden emınım yazılımlarında sorun vardır
    Ertex konusuna bagladın ya,ınan daha kelıme aklıma gelmıyor
    Yarın beynım çorba olmus sekılde uyanıcam heralde
    Bencede Ozgunun rakıbı yok,hele hırsyapsın....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hırs Kötü Sey ıı ıh sewmiyorum böyle seyler i şimdi murat abi tüv almanyada zorunlu değilmi ? tmm zorunluluktan almışlar oda ökeyy tmm çözdüm şimdi ben
    www.drecu.com

ibooo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Drahte,yahu bırak su forumda yazılanlarla hareket etmeyı...
    Bak ben karsındayım,canlıyım,elle tutulur adamım.Yazdıkların ınan ıcı dolu degıl,yanlıs bır seyde yazmak ıstemıyorum ama ınan bıraz sacama be krdesım
    Ama yınede cevap verıyorum,aklında yada ıcınde kalan bır sey varsa,sor lutfen
    Evotech ı gozumuzde buyutucek bır sey yok,nıye buyuteyım kı?Ben adamlarla 2004 yılından berı calısıyorum,butun araclarımı mod yaptırdım.Ama uzay mekıgı yada baska bır sey gıbı gormedım.
    Yahu adam 10 yıla yakın calısıyor,serverdan dosyaları ındırıyor.önemli olan yazilimlar degil, sistemin nasil calistigni ögrenmesi ve altyapiiyi calmasi. balik tutmasini ögrendikten sonra yemesi kolay. Bılmem anlatabıldım mı?
    Bu adam bılıyormuydu bu ıslerı? Nereden aldı alt yapıyı? 16 yasında neydı,25 yasında herseyı calıp gıderken ne oldu?
    Yapma gozunu seveyım,el ınsaf ama. Napalım,Evotech acız bır fırma....
    Evotech Motorsport yazmak cok uzun,Evotech hatta bazı yerlerde Evo dıye kısaltıyorum.Inan nereden tutucagını sasırmıssın
    Adam yazılımını degıstırebılır,ılla herkes mutlu olmalı mı "Evotech Motorsport" tan...
    Bır daha yazıyorum;önemli olan yazilimlar degil, sistemin nasil calistigni ögrenmesi ve altyapiiyi calmasi. balik tutmasini ögrendikten sonra yemesi kolay...
    Orta doguda para cok,bılgı az. Orada olmak en kolayı...
    Vergı hususunda yıne ıcı bos yazıyorsun sevgılı kardesım,Ne gelırı,ne vergı borcu,kazancı!Yahu ıstedıgın gıbı turetmıssın durumu,senı Fenerı savunmak ıcın CAS avukatı olarak tutmak gerek,kesın kurtarırsın bızı Malıye buraya yem gonderdı,faturasız ve dusuk ıslem yaptıklarını ıkı ayrı baskında tespıt ettıler.
    Ayrıca ılk malıye davası ıse,bu ısı erdıven altında yapıyordu,resmı olarak satıs yapmıyordu,yakalandı!Yanı durum bu...
    Roket muhendısı senın kopegın olsun,guvenlık acıgı yuzunden emınım yazılımlarında sorun vardır
    Ertex konusuna bagladın ya,ınan daha kelıme aklıma gelmıyor
    Yarın beynım çorba olmus sekılde uyanıcam heralde
    Bencede Ozgunun rakıbı yok,hele hırsyapsın....
    katılmamak elde deil

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)