8v 10,5-11 yakiyor. 15 asiri.
7-8 arasinin LPG haric bir sirri varsa alalim![]()
8v 10,5-11 yakiyor. 15 asiri.
7-8 arasinin LPG haric bir sirri varsa alalim![]()
lpg 'de geziyorum benzinde de,karışık diyelim. verdigim bilgi zaten yol bilgisayarı ortalama degeri.lpg tüketimi degil
Lpg değeri degil ,yol bilgisayarı değeri, bir sırrı yok, yazayım
- sakin kullanım
-gereksiz frene basmamak ( ışıga 5 metre kala frene basmak yerine 100 metre önce ayagımı gazdan çekerim vs gibi)
- gereksiz hızlanma ve yavaşlamalardan kaçınmak
- hızlanırken gaza asılıp hızlanmasını beklemek yerine , kademeli olarak okşarcasına gaz pedalı kullanmak. vs vs
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
250 tl civarı depo fulleniyor 480 500 km anca gidiyor 55 , 60 tl civarı km de yakıyor araç ben bilgileri ilettim yakın zamanda sizinle paylaşacağım,
Cevaplar için teşekkür ederim
16v bende vardı, başlıktaki değerler hiç normal değil..
Bakalım umarım en yakın zamanda çözülür..
if in doubt, flat out.
instagram: utkuuzunoglu
2005 1.6 - 16V bora varken şehir içi 8 lt. civarı yakıyordu Bu veriyi sadece yol bilgisayarı ile değil kendim de test etmiştim. Araçta kutu içi filtre ve yazılım da vardı.
İstanbul şartlarında 7 lt civarları çok kasılmaz ise bu araçlar için imkansıza yakındır
Dikkat ederseniz 8-9 lt civarlarında yakar
benzin ibresini kollamadan ama gaza da basmadan kullanırsanız 9-10 lt civarlarında bi tüketimi vardır yani genel tüketimi vu civarlardadır.
ama 14-15 lt uçuk bir kullanım tarzı yoksa mümkün değil sıkıntısı olmalı mutlaka...
O zaman 16v ler ciddi az yakiyormus. Ben de behsedildigi gibi kullanirim, sadece rolantide kalkmanin az yaktirdigindan supheliyim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)