bu orta deıl bro kat ıptalı ıcın takılan susturucudan bu sıkar.....
Printable View
bu orta deıl bro kat ıptalı ıcın takılan susturucudan bu sıkar.....
bunun sıkıştırması senin istediğin kıvamda olur, tam kararı diyelim :D
sıksın istiyoz kardeş yaa.. dokununca zıplasın araba üst devirlerde de 51 rahatlattığı kadar rahatlatsın.. tıkandığı yerde çip itekler arkadan.. :D
daha olmadı arabadaki ağarlıkları azaltırız :D
ya da şimdi aklıma geldi arka zaten oem olacağı için orta susturucuyu takmadan düz boru ve arka susturucu ile deneriz bi yürüyo mu... sonra da ortayı kaynattırırız bi de öyle bakarız... nası fikir :D
senin son susturucun oem mi?? ses olayını nasıl yapcaz?? ben orta oolmadan son oem olunca ses konusu artar mı azalır mı bi fikir yürütemiyorum da :D
hafta sonu dayanamayıp gittim ustanın yanına cuma gününden başladık bi kısmı cumadan bi kısmı da cumartesi öğlene kadar bitti...
şimdi.. ilk önce ikiyi bi çatal yaparak teke indirdik ve sonrasında 51 düz boru arkaya oem e36 susturucu koyduk.. Sonuç: eski durumuna göre araba 2000 debirlerde hissettirmeye başlıyodu 3000 lerde daha iyi 4000 lerden sonra 7200 e kadar güzeldi ama beni tatmin etmedi... ve 3000 devirlerde egsozdan bi catırtı geliyodu zırıltı gibi..
ikinci aşama 30 cm boyunca bi ortaya kat iptali yani burgulu model koyduk... bu sefer araba 2000lerde daha iyi toparlamaya başladı 3000 den sonra çok çok daha iyi oldu üst devirlerde kuduruyo araba... anca 3000 lerdeki zırıltı azaltmakla beraberle çok az bişi devam ediyoo..
Şimdi ben hala arabanın gerekli şıkıştırmayı (back Pressure) sağlamadığını düşünüyorum.. bu sebeple bi iki hafta sonra ortaya bi tane 20 cm kat iptali daha koymayı düşünüyorumm.. bu konuda yorum ve öneride bulunmak isteyen arkadaşlara da şimdiden teşekkür ederim..
Murat kardeşime de ayrıca teşekkürler... Murat'ın deyişiyle: araba ishal de olmayacak kabız da olmayacak... :D :D bence hala biraz sıkmak gerekiyo.. ne dersiniz?
resimleri de yükleyecem inşallah..
orta susturucu koy arabaya
51 lik ii kardeş ondan yana bi sıkıntı yok üst devirlerim manyak oldu..
şimdi ilk düz boru ve sadece arka susturucu yaptırdığımda araba yine üst devirlerde deli yürüyodu ama ben alt devir istediğim için orta girdik.. aradaki fark çok belliydi.. şimdi bi susturucu daha girecem ortaya gaza dokunur dokunmaz zıplayacak araba.. amaç buydu zaten..
biraz daha sıkıştırmayla tırmalamaya başlar yeri :D
tırmalasınnnn... :D yakışır...
sacma sapan bısı oldu bu kadar susturucu olmaz arabada sıkıstırma ıstıosan susturucu deıl boru capını kuculteceksın 48 cek altların guclenır bir tanede orta koy
kuzen sayende ihtisas yapacam bende egzoz işinde:D nasipse 15 gün sonra memleketteyim