haydari senden bi cacık olmaz :D anca meze olur :D:D:D güzelim egzosu kasap gibi kesecen sonra ihtisas yapacam diyeceksin yemezler:) senin ilacın belli jdm works mustafadan al bir tane varex sende kurtul bizde :D
Printable View
haydari senden bi cacık olmaz :D anca meze olur :D:D:D güzelim egzosu kasap gibi kesecen sonra ihtisas yapacam diyeceksin yemezler:) senin ilacın belli jdm works mustafadan al bir tane varex sende kurtul bizde :D
o ne warex alır nede bısey ben boyle bı cımrı adam gormedımmm .. kılın tekı :D
haydari senin cimri olduğun tescillendi, hiç konuşma bile :D sen doğru dürüst iş yapmazsan olacağı budur.
dışardan bakıldığında öyle gözüküyo ama zaten benim arabada orjinalde bi katalizör var sonrasında orta susturucu var ve tabi son susturucu var orjinal boruları da 48 herhalde..
biz sadece 51 yaptık boruları arka susturucuyu e36 taktık orta susturucuyu da taktık.. hala orjinale göre katalizör olması lazım ve yerinde hiçbişey yok.. ortayı takınca düz boruya göre araba da güzel bi değşiklik olunca kat yerine de uygun bişey takınca daha güzel olacağını düşünüyorum..
valla ben aldığımdan beri araba istediğim gibi gitmiyo die 3000 lira parca harcadım fazlası vardır eksiği yoktur ama arabaya ne yaptıysam şu 250 lira verip de aldığım değişikliği ve performans artışını hiç alamamıştım..
sonuç olarak samet kardeşim yardımcı olmaya çalıştığını biliyorum yanlış anlama ama şu an herşey yolunca gidiyo.. bi 20 cm daha koycam.. ha olmadı çok sıktı arabayı çıkarttırırız tekrar şu anki haliyle devam ederiz.. yardımların için teşekkür ederim..
20 cm bi kat iptali daha koyduk.. :D sonuç azıcık daha iyleşme sağlandı... şimdi sıra bronz balatada :D
tırmalama başladımı :D
şimdi tırlamalıyo diyelim bronzu çakınca kazıycak.. :D
açıkçası 20 cm lik en son koydurduğumla sadece orta tek 30 luk orta varken ki arasında aşırı bi fark olmadı düz borudan sonra ortaya koydurduğum 30 luktaki gibi bi fark ama ama artık gaza hafif dokunsam arabanın yürüdüğünü fark ediyorum önceden gaz pedalını yarıya getirmeden araba yürümeye başlamıyodu... sanırım bu yakıtta biraz da düşmeye neden olacak gibi... :D ne dersiniz olur mu iszce de :D
yakıtta illaki düşüş göreceksin ama farkı şuanda görmen biraz zor arabaya alışana kadar biraz fazla basacaksın ilk hevesle :D
tırmalama başladıysa yakında kaşıntıda başlayacak demektir :D:D hatta bronz baskı bunun ilk belirtisi diye biliriz :) sonraki aşamada egzantrikler, kilitli dif. .... diye kaşıntının boyutu giderekte artmaya devam edebilir. o konuda da kesinlikle telaş edilecek bir durum, çözümü gayet basit ccc_mk1 remzi ile irtibata geçerek sana parça ayarlamasını iste zaten sendeki kaşıntının alayını o alacaktır emin olabilirsin :D:D:D:D
eee bu kadarlıkta geyik yapma hakkımız olsun sonuçta üç kuruşluk borunun maliyeti sana 3000 lira olunca :D
bütün onlara girmeden önce bronzu yapınca tabii şüphelendiğim bişey var... egzantrik mil sensörü... bosch marka sensörler bozulsa da aşağıdaki krank onu tamamladığı için araç çalışmaya devam edermiş... ben bu sensörün çalışıp çalışmadığını değil dikkat doğru değerleri okuyup okumadığını nasıl anlayacm onu araştıracam bi.. bilgisi olan varsa şimdiden araştırmaya başladım işte :D
müracaat eray yümsel:)
konu hakkında gelişme varmı resul?
abi gelişme şöyle var.. kayseride bronz yapan yeri buldum ama bronzdan önce şu sensörü bi kontrol edecem...onun içinde baya bi araçtırma yaptım netten.. bosch marka egzantrik mil sensörü bozukken de araç çalışıyomuş ölçüm aletiyle sinyal gönderen uç 5 volt değer göstermesi için gerekiyomuş ama ölçemedim daha.. hafta sonu urfadaydım da :D
neşen yerine gelince turlara başlamışsın :D
sensörleri biran önce halledersin inşallah, senin projeleri beklemedeyiz.
neşem yerine geldiğinden diil ya bizim hanım urfada örtmen de ara sıra gidiyorum oraya.. :D neşem de yerine biraz geldi öyle tam olarak gelmedi... şu sensör olayına da bi açıklık getirsem.. bi topic açsam acaba yardımcı olan çıkar mı??
CAM ve CAMSHAFT sensör testi die konu açtım Murat... bi bak bakalım... derdimin dermanı varmı... :D
konumu mundar ettınız resul:)))) ıstedıgın gıbı olduysa super arabada kac tane susturucu oldu 10 tane oldu sanırım:D:D:D