sadece motor adına rollcage lazım deıl suspansıon sıstemı lazım deıl cadde ıcın ne yapılabılır arac suan zaten 16 lıtre yakıor hi throttle da:D brembolar ebayda 260 dolar dısk kalıper frende lazım deıl sadece motor adına dıorum???
Printable View
'Ankara'da 1-2 tane palio ralli aracı vardı ama proflex süspansüyon, dogbox şanzıman yürüyenle ancak ralli tarzı organizasyonlarla iş yapar'
benim yazdığım budur, ralli felsefesi düz yolda basmak demek değildir sonuçta, viraj kabiliyeti hafiflik yol tutuş kısa oranlar... aynı sınıf içinde motordan belki de daha önemlidir bunlar... ama arkadaşımız bir cadde arabası istiyor, yol tutuş fren vs çok ilgili değil diyor, şimdi palio 1,6 üzerine ne yapılır kaç para harcanır da mesela 0-100 9 saniyeye iner?
banada ecu kısmı pek inandırıcı gelmedi
aracıma p28 takltım 7 hp aldım apexi power fc koyfum 10 hp aldım neptune yaptım 20 hp aldım s300 koydum 30 hp aldım toplamda 67 hp oldu bunun gibi birşey olmuş :) bide çift chip diye bir muhabbet duymuştum :) 10+10 20 hp veriyormuş :D
ankaradaki bahsettiğiniz palioların hangi sınıf olduğunu bilmekte gerekir.N2 bir palio ise N2 bir 106 dan 10sn yemesi bile iyi sayılır.ama kitcar lar ve S1600 paliolar öyle yabana atılacak araçlar değildir.TÜRKİYE RALLİ ŞAMPİYONALARINDA ford focus wrc, subaru impreza ve evo lardan çok daha iyi zamanlar yapıyolardı.
samet; ümit doğana danış derim. zamanında güzel yürürü olan palio weekendi vardı.
Paliolar konusunda siteye üye olan Ali Can abi ciddi bilgi verebilir, Palioda uzun süre rally geçmişi vardı sanırım
dostum adamın yazıda demek ıstedıgı mm beyın takılırsa headers egzost egzantrık bluprıntle desteklenırse 15 hp alınır demıs ha bunu yapmam deyıpte motec m4 takar ve bloguda bizzikletirsen 35 hp ye kadar yolu var demıs bunda anlasılmayacak bısı yok gayet acık adam ıkı ayrı beyın gırelım 15 ondan 35 ondan hobaaaa gelsn 50 beygır dese dedıgınızde haklısınız ....
ralli araç parçalarının peşinden koşmaktansa, yada atmosferik olacak kasmaktansa
bir piggyback, 4 enjektör ile başlar turbo intercooler blow off la devam ederim..
motor içini ellemeden 0,4 - 0,5 bar basınç la yola devam derim..
Canın sıkılıncada sök parçaları dön orjinale devam et..
Ama port polish, egzantrik , kol, piston bunlar geri dönüşü masraflı işler..