192? 325 in motoruyla karıştırmış o, atmosferik 100 hp lik aracı 2 ye katlamak öyle kolay şeyler değil...
192? 325 in motoruyla karıştırmış o, atmosferik 100 hp lik aracı 2 ye katlamak öyle kolay şeyler değil...
[QUOTE=ghibli06;5708182]192? 325 in motoruyla karıştırmış o, atmosferik 100 hp lik aracı 2 ye katlamak öyle kolay şeyler değil...[/QUOs1600 dedıgın arac aynı blok uzerıne yapılarak 225 hp verdıgını dusunursek yapılabılırs1600 un ust kapagının 600 km dayandıgını dusunursek cadde kullanımı ıcın anlamı yok
blueprint yüksek devir için gerekli tabiki her beyini takınca güç alması enterasan olmuş onuda sanırım yanlış yazmışlar..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
arkadaşlar ben bir şeyi anlamadım, konu standart bir palio ya neler yapılabileceği mi? yoksa dünyada adı FIAT palio ile ralli araçları olup olmadığı mı? 1,6 subarudan STI yaratmaktan bir farkı olmalı konunun...
bana çok atmasyon gelmedi, aynı işlemlerle 106gti lar o güçlere çıkıyorsa palio neden çıkamasın?
burada yazılanlar bi 106 için yazılsa ne 130'u 200hp olur diyenler olurdu eminim![]()
benım okadar yukseklerde gozum yok cadde kullanımı ıcın yapılabılecekler nelerdır desek daha mantıklı olur timing yapılamıor dedı bır arkdas bu araclar ıcın ayarlı kasnak olmadıgı ıın bu tarz yapılacak seyler dusunursek dedıgın gıbı daha mantıklı olur
yaptıgım seyler cıtır seyler cai,fine tune ,headers komple gezost gıbı seyler extra ne yapılabılır kapagı komple kaana gonderıp yaptırma dusuncem var son olarak ozgurede yazılım yaptırdıkmı yeter gıbı dusunuorum
ayrıca rallivideoda 15bin usd ye S1600 yok, grup N ler var bir kaç tane, aynen dediğim gibi proflex roll cage hadi rally tarzı araçlar...
bence de biraz ayaklar yere basmalı, diğer yapılabilecek işlemler standart zaten... diğer paliolardan biraz daha hızlı olmak zevk vermeli...
diyorsun ki para önemli değil? nedir gerçek bütçe söyle, şanzıman kısa mı olacak yoksa uzun mu? kilitli diff. takılacak mı? kilit kaçlık olsun? emme portları ne kadar honlanacak? yakıt kriterin nedir? proflex coil over ne istiyorsun süspansüyon? eh frenlerin yeterli gelmeyecek brembo stop tech? kaçlık olsun?
eğer sadece filtre egsoz yazılım diyorsan onlar için konu açmana gerek yok ki zaten yüzlerce konu var...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)