safc varken chipe sende gerek yok daha ileri seviyelerde beyin alman mantıklı olur. chip yazılımı safc'ye göre daha ince ayar yapmanı saglayacak senin derdin zaten araç zengin yürüyor diye kısıyorsun chipe boşa masraf edeceksin.
Abi affına sığınarakdan bişey sormak istiyorum yanlış anlama motoru bu kadar yüklicem diyorsun fren sistemi ve süspansiyon olmicak diyorsun bu arabanın orjinal frenleri ve süspansiyonu ne kadar iyi ? Bu kadar yükledin diyelim sen bu arabayla caddede ne viraja girebiliceksin nede durabiliceksin yanlış myım?
safc ile devir arttıramıyorsun , bir faydası da o olabilir chip tuning in![]()
sametin amacı yapacağı setup için biraz iddalı bir setup olacağından oem beyin ile tam kontrol edemeyecek, özelden de sürekli görüştüğümüz yoruma dayalı olarak safc'ı satıp üzerine chip için vereceği parayı koyduğu zaman beyin almak için çok yüksek bir far kalmıyor. şuanki durumu değerlendirirsek zaten aracı zenginde yürüdüğü için gelen benzin miktarını kısmak için safc kullanılıyor. biraz daha iyileştirme yapıldığı zaman artan benzin ihtiyacını tölere etme şansı zaten var. chipte yapılan işlem kabaca zaten beyin haritalarında benzin miktarını arttırmak. zenginde diye aşağı çektiğimiz bir sistemde daha fazla benzin yollamaya zaten gerek yok.
erkut rulezzz derim kanka en azından öperse kadir abide onu öper
erkut üstadım takılıyorum kızmasana güvenimiz sonsuz.
http://www.techturkey.com/forum/1126818-post16.html
bu extralar ile 113hp almışlar
#eksikpazar
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)