User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Mercedes 190e 2.3 16v Cosworth Tekleme hk.

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mercedeslerin o yıllardaki modellerde benzin röleside bu tip sorunlar yaratabiliyor... aynı sorun benim 126 da vardı... önce benzin distribütöründen şüphe ettim sonra röleleri tek tek sökünce benzin rölesinin sıçtığını gördük... onu söküp lehimlerini kontrol et cahitim..
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    k-jetronic sistemin "ördek" denilen kısmına baktırın. yani gaz kelebeğinin üzerinde olan, daha büyük gaz kelebeği gibi, gaza bastıgınızda aşağı dogru acılarak hava almayı sağlayan parca.. Bu parcanın bmw lerdeki akışmetre gibi bir karışım ayarı var. Bir milimetre bile sağa sola oynamış olsa, aracınız tekler, stop eder, sacma sapan calısabilir. En azından en ucuz yöntem şu anda bunu kontrol ettirmek olabilir.
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

samet_61 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bobını deıs oncelıkle sadece ust devırlerde oluyorsa bu kesıklık arac yakıt yetıstırmıyor fakire dusuyordur bundanda yapar ustadın dedıgı gıbı pıslıkte tıkayabılır ama sankı yakıt yetısmıor ve 4.5.viteste fakıre cekıor gıbı arac wideband bul bı afr degerlerını takıp et ordan cıkar...

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mercedeslerin o yıllardaki modellerde benzin röleside bu tip sorunlar yaratabiliyor... aynı sorun benim 126 da vardı... önce benzin distribütöründen şüphe ettim sonra röleleri tek tek sökünce benzin rölesinin sıçtığını gördük... onu söküp lehimlerini kontrol et cahitim..
    Tımu bılgıler ıcın tsk edrım onuda dusundum okumustum baska frumlarda.. Ama bızım araba guclu oldugu ıcın yakıt beynınde sorun cıktı.. Baska bır cosworth butun parcalrını denedık ve bunu tespıt ettık.. Arac suan Allhıma sukur ok gıbı dıyor devır bantı cok ıyılestı..

Araba bır daha asık olduk

Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    k-jetronic sistemin "ördek" denilen kısmına baktırın. yani gaz kelebeğinin üzerinde olan, daha büyük gaz kelebeği gibi, gaza bastıgınızda aşağı dogru acılarak hava almayı sağlayan parca.. Bu parcanın bmw lerdeki akışmetre gibi bir karışım ayarı var. Bir milimetre bile sağa sola oynamış olsa, aracınız tekler, stop eder, sacma sapan calısabilir. En azından en ucuz yöntem şu anda bunu kontrol ettirmek olabilir.
    Alıntı samet_61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bobını deıs oncelıkle sadece ust devırlerde oluyorsa bu kesıklık arac yakıt yetıstırmıyor fakire dusuyordur bundanda yapar ustadın dedıgı gıbı pıslıkte tıkayabılır ama sankı yakıt yetısmıor ve 4.5.viteste fakıre cekıor gıbı arac wideband bul bı afr degerlerını takıp et ordan cıkar...
    Bujı,bujı kaplasu,dıspıtrotor,bobın hepsı sıfır sorun yok
    Benzın pompası,benzın fıltresı,benzın rolesı ve borularda sıkıntı yok..
    Kjetım ve tum k jet ekıpmanlarıda sorun yok ayarını makıneyle yaptım rolantım cok duzenlı..

Sorun yakıt beynınde cıktı zamanla oksıtlenmıs devırlı arac oldugu ıcın bıraz bulmam zor oldu ama sımdı masallah roket oldu hıc sıkıntısız 240 yapıstıyor..
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sevindim kardeşim sorunu çözemene... b arada hayırlı olsun kardeşim kendim gibi sevindim artık şu makineyi almana 4 5 senedir hayalini kuruyordun sonunda oldu darısı bana artık şöyle 80 lerden 6 silindir bir japon
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

ChtArdARSL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı timucintt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevindim kardeşim sorunu çözemene... b arada hayırlı olsun kardeşim kendim gibi sevindim artık şu makineyi almana 4 5 senedir hayalini kuruyordun sonunda oldu darısı bana artık şöyle 80 lerden 6 silindir bir japon
    Sen harıka bır ınsansın Allah sanada kısmet eder.. Insallah kazasız belasız hatasız bınerız..
    Alıntı SOMEONESPECIAL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bütün foruma makas atmış lavuk. En az 3 kişi şahit olmuş

190E M104 3.2 24v engine upgrade..
    Dr.Ecu
    Tayfun Gün (Tago)

snaphanar
    Misafir
    aracın resımlerını beklıyoruz cok merak ettık

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)