Aynen katılıyorum zaten elfreni çekilmeden aracı park halinde bırakıp gitmek çok sakat herşey olabilir..
Printable View
Öncelikle geçmiş olsun.
Araç P`de iken ilerleyince mandal gibi bir kilit var, ve esnek yapısından dolayı kırılması zordur.
Araç P`de iken zaten araç boştadır, sadece o esnek plastik kilit (aracı tutar) aracı tuttuğu için çarpılmada araçınızın şanzımanına zarar vermez.
Kısacası motor bakımından rahat olabilirsiniz. (Aracı tutan o mandal bakımındanda rahat olun kolay kolay onada birşey olmaz)
Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama pimi kontrol ettirmende fayda var,ayrıca senin arabada garanti 5 yıl değilmi eğer aracın daha yeniyse garantiden devam eder gidersin.
Bende cıddı bir sorun olacagını sanmıyorum. Ama otomatık sanzuman herzaman sıkıntı bence..
Bende tik oldu boşa alıp yükü el frenine bırakıp öyle parka alıyorum aracı.. Direk parka almak bana pek mantıklı gelmiyor..
Inşallah aracınıza zarar vermemiştir, geçmiş olsun..
merhaba,Alıntı:
ercuz Nickli Üyeden Alıntı
Değer kaybı konusunda işlem yapan eksper büroları vardır.Bulunduğunuz şehir yazmıyor eğer Ankara daysanız ben yardımcı olabilirim.
Bizim yazdığımız bir rapor ile avukatınızın karşı taraf sürücüsüne ilamsız takip ile göndereceği bir ihtar karşılığında kazada oluşmuş hasarın aracınızın gün değerindeki kaybı kadar ücret talep edilebilir ve alınır.
Eğer karşı taraf sürücüsü alkollü olmasaydı bu sefer zararınızı onun trafik sigortası karşılardı...
Geçmiş olsun..