hava artışı sağlanmayabilir bu işlemle, fakat konik işleme olduğu ve yüzey prüzsüzleştiği için havanın hızı azda olsa artabilir.
dediğiniz gibi asıl büyütme için yaprak kısmınında büyümesi ve yaprağın yeni çapa göre değişmesi lazım.
Printable View
hava artışı sağlanmayabilir bu işlemle, fakat konik işleme olduğu ve yüzey prüzsüzleştiği için havanın hızı azda olsa artabilir.
dediğiniz gibi asıl büyütme için yaprak kısmınında büyümesi ve yaprağın yeni çapa göre değişmesi lazım.
boğaz çapı büyüyor ama tam kelebeğin orası değişmiyor, basınç (açık hava - atmosfer basıncı) ve çap değişmediği için de geçecek havanın artması fizik kurallarına aykırı
kapağa yapılan veya emme manifolduna yapılan port işleminde havanın geçtiği tüm kanalları baştan sona genişletiyorsun
yani "porting" işin %95 ise polish %5 i anca olur
Gaz kelebeğinde tam anlamıyla porting yapılamayacağı için port&polish etkisi beklemek çok iyimse olur gibi geliyor..
Haklisiniz atla deve bisey katmaz ama bu hic katmaz manasina gelmiyor. Bu kadar gaz kelebegine port polish yaptiran ve bu isi yapan adam var dunyada da yapiliyor
Birde ters dusunelim kelebekten havanin ilk girdigi capi ufaltsak kelebekten emmeye giden hava azalmazmi?
En guzeli yapraginda buyuyerek kelebekten giren havayi cogaltmak tabiii onuda yapariz hic sorun degil
Evet doğrudur tr'de emme gaz kelebeği kapak işinin bu kadar revaşta olması hak ettiği seviyeye gelmesindebüyük rolumuz var bizden önce cok önemli bir işlem gözüyle bakılmıyordu hatta yavaşlattığını sölüyorlardı bence haklılardı flow verilerini göz önünde bulundurmadan yapılmış iş geriletebilir veya ileride götürebilir orası biraz şans neyseki bu sert kanı'ları kırdık ve sert bakışı yumuşattık buna seviniyorum :)
@xsi
Merhaba öncelikle silinen konumuzda son mesajını okuyamamıştım.Arkadaşların yapmış olduğu işlem radius inlet işlemidir bu işlem yararı tapered'deki havayı hızlandırmak'tır örn.kelebek mm 65 radius inlet 70 mm den cekilen hava 65 mm gelindiğinde expansion'daki tepki artacak ve hızlanıcaktır sıkışmadan dolayı ama şölede bir hesap var ortada sizin cektiğiniz havada fazla sıkışacak olursa bu sefer turbulans hava akımını ters yonde etkileyip geri itmeye başlayıp air suction'nı bozabilir bunları istemediğimiz içinde flow bench'e baş vurarak rahatlıkla ne yapmışız ilerimi gerimi gelmişiz görebiliriz
edit:imla hataları
türkçe yazarsam saçmalıyorum anlatıcam diye rusca ve ingilizce gördüğüm için terimleri bir kaç arkadaş uyardı türkçe yazınca biraz saçmalıyosun diye ondan kardeşim:D
ama aslında demek istediğim yaptığınız işlem dünyada cok yaygınca yapılan bir işlem demek istedim:D
yusuf benim arabayada kelebek yapsana kanka
hangı arabaya ahmetım ?? fn2 yemı ?