"HAYALLE YAŞAYANINDA YAŞAMAYANINDA ... "NAMIK KEMAL
aynen, yorumların hepsine katılıyorum. atmosferik araç yürütmek çok güzel, ancak hepsi bir yere kadar. vtec üst kapak artık tat vermemeye başlayınca eminim ki turbo işine girişme fikri aklınızı kurcalayıp durur. (ben de şu an için böyle düşünüyorum. vtec olmasaydı da turbolasaydık daha bir zevkli olur muydu acaba? diye her gün aklımdan geçiriyorum) stock motora hafif bi üfleme en iyisi olur...
HONDA; KONFOR DA O'NDA...
turboya karşı biri değilim ama araç 91 model 21 yıllık araç yarın birgün 3'ün 3 ünü isterken 3'ün 2 sinden olamayak.ama düşünceler gayet mantıklı inş. zamanla düşüncelerimizi gerçekleştiririz.
2. vites 60 üç korna
yataklarına baktır hatta değiştir yağ pompana baktır itr filan bakabılırsın
block guard caktır arp la sık kapat motoru dusuk basıncda 1in altı bas gitsin![]()
İlker G.
bu işlemin ne kadar sağlıklı ve maliyeti hakkında net bılgı verebılecek kımse varmı pekı?
ıntegra sahıbı degılım 2.0 ex amerıkan kasa accord sahıbuyım ve arabam doğası gereği cok hantal f20b5 motor var.. bu motor ıcın yukarıdakı gıbı bır ısleme gıdılmesı ne kadar mantıklı olur? bu arada ıntegra'yı hazırlayanların elıne saglık gercekten guzel olmus..
ben de bir integra cı olarak v-tec yapma peşinde olanlardanım. şimdi c kapak aldım,orjinal b16bnin jasma headers ını da aldım. şimdi sırada 81 mm vti pistonu ıtr yağ pompası arp saplamalar ve elektrik tesisatı ....
G.D.O. LU TEG
sonrasında ne olacak bende merakla bekliyorum.ancak parça temini biraz zaman alacak gibi.
G.D.O. LU TEG
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)