Kaplatma kendi rengi kalasin 18 T37 lerle bu basiklikta guzel olur arac zaten.
gel bak takas teklifim geçerli![]()
![]()
bence de pempe yapma kırmızı çok dikkat çekici olur, estoril blue de yakışır aslında zor seçim ya
History;
1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG
Kirmizi,pembe,azur mavisi renkleri var. Kirmizi cok dehset duruyor belki ama sarida tehlikeli gorunuyor.ben sari kaplatmanizi oneririm. Cok cirtlak sari olmayacak ama.
SenKisacaVtec De
kırmızı yapmayında ne yaparsanız yapın. Göz var nizam var. FD6 ya yakısmıyor. sahsen ben yakıstıramıyorum. Seker beyazı yapın. Devaam edin derim.
#KGdetanirlar
kırmızı
te37 yerine ep3 typer jantı koy çok daha güzel olucakbide mugen body tamamdır
(1. sayfadaki mavi aracın body kitinden )
Z3 Roadster
Golf Mk5 GTI
y56 s2k sarısına bak derim...
34 DF 2123 MEGGY COUPE
34 BK 690 VTİ
34 UHC 22 FİESTA S
34 YM 0023 E46 3.18İ
34 ECN 72 E36 3.16İ
bence bu rengi çok hoş değiştirmeyin derim
eğer araç kırmızı olursa jantlar orj advan sarısı olacak kaput siyah mavi tonlarını pek sevmiyorum o sebebten pempe vs düşündüm sarı konusunda taxi gibi olur diye korkuyorum ***** 4 kapı sedan araç coupe falan olsa direk sarı yapardm kırmızı pempe uğraşmazdm beyaz konusundada daha önce 2008 de aynı aracın beyazını sıfır alıp bindim her yer beyaz dolu farklılık iyidir diyorum)
Kaput ile bagajı siyah yapmada naparsan yap.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
kesinlikle kırmızı
tabiki kırmızı ama kendi rengide kötü değilmişşş ılk resım senınse egerr
resimdeki araç kendi aracım onu kaplıcaz biraz daha basmayı düşünüyorum önden daha sonrakırmızı deep red diye bi renkl çıkmış parlak böyle onu düşünmeye başladım şimdi
kendi rengi ne kaddar hoş olsada olmayan bi rengi yapmak gerek ve ayrıca bu renk acayip kirleniyor sabah yıkatıyorum öğlende aynı toz komple nalet bi renk
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)