Ben kibarlığımı bozmayıp 2 ay sana cevap verdim.Sürekli aradın beni.Memnun kalmadıysan söker iade edersin.Neden binmeye devam ettin kardeşim..???????
Printable View
Ben kibarlığımı bozmayıp 2 ay sana cevap verdim.Sürekli aradın beni.Memnun kalmadıysan söker iade edersin.Neden binmeye devam ettin kardeşim..???????
abi sende abartıyon bak böle konusmaların beni kızdırıyor sen anlamıyon böylelikle kendince kendini korumaya alıyon al abi canın sagolsun helal olsun aldıgın parada eger kendin buna inanıyorsan o parayı ye
Ben kral degilim kardeşim işini yapan ve arkasında duran biriyim.Ama tarihimizde bizi bu kadar bıktıran olmamıştır.Memnun olmadığın bir debriyajı neden bu kadar kullanmakta ısrar ettin..??
abi araba burda degildi hep söyledim zonguldakday dı ordan sonra geldi istanbula gitti binsem gam yemeyecem istanbuldan geldi sonra olay bu geldi basıma
Ortada ne balata var ne baskı resmı var.Ama sürekli yazan biri var.Bu nasıl bir iştir anlamadım..???
sök gönder demesi kolay abi sök gönder demeside kolay volan filan taslandıkdan sonra normal debrayaj nasıl olacak
yalan konusdugun burdan belli abi 3 ay diyordun simdi 2 aya düşdü
Osman sen debriyajını başka yere yaptır kardeşim.Biz yeterince uğrastık seninle.Birazda başkalarını bunalt..))Ustan hatalı volant göbekten patlamış.
balata resmide var baskı resmide ii bak resimlere
Polemiğe girdim seninle yeterince.Sen devam et yazmaya burda benim islerim var..)))
o zaman ara abi beni burda cevap veriyon neden faceden veya telefondan cevap vermedin
kargo resimlerinede bak abi
Osman şükretki sana cvp verdim.Diger arkadaşlarıma açıklama yapma ihtiyacı duyduğum için yazdım.Hepsi bu kadar.Sen git birazda makina mühendisleri aydınlatsın seni.Ben yeterince yazdım..
ben sana sen aydınlat diyorum anlamıyorsun dur işin arkasında olay oldukdan sonra oralı bile olmadın ben buna kızıyorum halen anlamak iistemiyorsun
Volantin nasıl patlarını bilmiyosun ve burada hala yaziyosun.Git sor ustana anlatsın..)))
ve cevabı burda yazınca verdin 1 aydan fazladır neden cevap vermedin veya ustanda hata demedin