volanıda taslayan sen degilmisin usta acıkla ben volvo servisine sordum verdigi cevabıda yazdım
Printable View
volanıda taslayan sen degilmisin usta acıkla ben volvo servisine sordum verdigi cevabıda yazdım
Taslanan yer zaten balatanin surttugu ve asinan bolgedir.. Taslanmasi normal, oem balata problem cikarmazdi..
Vede civatalarin oldugu yer zaten taslanmaz inceltilmez..
Saplamalar saglamdi ustunde duruyordu demissin, sanzimani dagitan volanin parcalari saplamalara dokunmamis mi?
birde volanin renginden bir terslik oldugu belli israrla kullanmaya devam etmen hata olmus.. Zamaninda sok gonder dendiginde sokup gondermeliydin..
Volant taşlaması deyince millet yanlış anlıyor.Ordan alınan pay volant seviyesini asla bozman.Öyle volantı oyarcasîna taşlamıyoruz..)))
Volant patlamış muhtemelen metal yorgunu veya takarken balansını bozdular.Ve volant parçaları dağılmış oraya buraya.Gördüğüm kadarıyla yorumum bu arkadaşlar..
he sahim abi dasagını yiyim bana bu cevapla gel sorun yok telefondada konusduk anladın mı benim derdimi
yapmak istedigimi
Sahin abiyle tanistim ve baski balatami ona yaptirdim. Ben ankarada boyle iyi niyetli, malinin arkasinda duran, isinin ehli bir sanayici tanimadim. Arabam yurusun diye elinden geleni yapti. Parami alayim, isimi yapayim mantiginin cok disinda bir adam.en iyi mali kullandi. Planimizda olmayan degisiklikler icin ek 1 tl talep etmedi. Sanzimani indirmek icin istenen fazlaca rakami bana yansitmadi. Sen genc adamsin, isin gorulsun kardesim dedi. Gercekten cok iyi niyetli bir esnaf.
Gelelim yaptigi ise. 3 oem 3 bronz karma yaparak isini bitirdi. Oem balatalari beyaz kullandi. Bronzlar ise en iyi kalite bronz kullandi. Vectra c aynasini arabama uygulayarak islei sonlandirdi. Suan stock debriyajin sertiliginden daha yumusak bir debriyaja sahip arabam. Titreme varla yok arasinda. Az daha sert olsa degismemis diyebilirdim o derece yumusak olmus bronz olmasina ragmen. Isinin ehli bi abi oldugunu gordum. Herkese tereddutsuz tavaiye ederim sahin abiyi. Turkiyenin heryerinden gelen bi ton isinin arasinda benimkini one aldi ve super iscilikle teslim etti arabami. Burdan birdaha tesekkur ederim hem sahin abiye hem burada onu tavsiye edenlere.
abi sayende ona ulaştım zaten çok teşekkür ederim. sen olmasan kimbilir nerelere gidicektim yaptırmaya. şuan 300e yakın oldu rodaj. titreme azaldı bariz şekilde.
şahin abi cidden çok değişik adam. hayretler içinde bırakıyor insanı. telefon çalıyor bi bakıyorsun şahin abi. onatcım kardeşim merhaba nasılsın, memnun musun varsa birşey getir hemen bakalımlar falan. sonra kapatıyorsun telefonu allah allah diyorsun ben böyle sanayici görmedim diyorsun :D aslında sanayiciden öte abi oluyor biryerde. çok iyi esnaf yani. gözü kapalı gitsin herkes.
konu hort,
şahin ustaya yaptıranlar memnunmu ?
20 bin km'dir kullanıyorum hiç bir sıkıntım olmadı. Şahin ustanın eline sağlık.
geçenlerde aradım. Şahin abim e36 ya yaptığı seti bile unutmamış. Allah işini rast getirsin...
Konuyu baştan sona okudumda bugün bi uğrayım şahin ustaya merak ettim tanışayım :) bilgi alayım bizim corsa 1.7dti'lar için ne yapılabilir gibisinden..
Zamanında 121 e debraj yaptırırken şahin ustaya uğramıştık. Çok hoş sohbet çok ilgili birisi, kullanacagı malzemeleri felan hep anlattı bize o zaman ama başka bir balatacıda aynı malzemelerle çeyreğinde fiyat verince diğer tarafa yaptırmıştık. Fiyat konusunda birşey demem ama ilgi alaka çok iyiydi şahin ustada