yaaa ben baskı balata degıstırdıgım zaman solemışlerdi..güvenemedim..bin pişman oldum sahin ustada yaptırmadığıma..
bronz balata nasıl oluyo kavrama dahamı ıyı oluyo?? belki bende yaptırırım şimdi..daha iyi ise.. birde fıyatlar neye göre belirleniyo??
İNSTAGRAM KULLANICI ADIM : h.a.k.a.n.s.g.r
eger sonucları begenırsek bendede bı takım bıtmıs baskı balata ve balata var sadece yedek bronz yaptıyım bendegun gelır devran doner
facebook: hasan serdar şengül
instagram: hasan_serdar
ECUPROJECTS PERFORMANCE-CHİPTUNİNG AKSARAY BAYİİ
benim bronz yaptırma sebebim bana verilen abuk sabuk fiyatlar ve de haliyle TR de elinde bulunanların hint kumaşı sattıklarını zannetmesidir... yurt dışında buldum ama sadece balatasına 400 euro dedi, set halinde ise 1000 eurodan fazlaya geliyordu üzerine kargosu gümrük riski vs, dedim ki deneyim ne kaybederim? herkes Şahin ustayı tavsiye edince kendisinin yaptığı işten emin oldum, şu an teslim almadım takıp da denemedim ama hatadır sıkıntıdır her zaman olabilir mekanik iş bu, bana gerektiğinde çözüm de üretebilecek biri olarak göründü, sağolsun garanti de veriyorum için rahat olsun dedi, sohbeti bilgi paylaşımı çok iyiydi...
fiyat konusuna gelince, kaç parçalı olacağı, balata gövdesinin durumu, baskının durumu, baskının şemsiyelerinin durumu, volantın durumu vs fiyatı etkileyen şeyler...
0532 664 55 33, ben yarın tatile çıkacağım için bayramdan sonra gelip alacağım normalde 1-2 günde yapıp kargoya veriyor hatta akşam beni aradı yarına yetiştiricem dedi, dedim ben gidiyorum hiç sıkma kendini.. söküp kargoya verseniz ertesi günü yapılır akşama kargoya verir diğer gün sizde olur sanırım...
kabaca şöyle anlatayım sadece yarış drag yaparım şehir içine çok sokmam diyorsanız 3 tane bronz yeterli oluyor, ama hem şehir içine girerim hem de arabam kuvvetli basınca kaçırmasın dediğinizde araya organik atılyor, en fazla 4+4 yani 8lisini gördüm dükkanda...
benimkisi için titreme yapmaz ayrıca debriyaj yumuşar dedi, bakalım takıp görücez...
şahin ustanın yeri ankara da tam olarak nerde adres verebilirmisiniz?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)