SAnırım bende aynı kişiye yaptırdım bladerk erkut abi yaptırmıştı. 15000 km dir kullanıyorum o kadar hor kullandım drag yaptım roll yaptım her türlü hala gram kaçırmadan kavrıyor. işcilik harika.
Printable View
SAnırım bende aynı kişiye yaptırdım bladerk erkut abi yaptırmıştı. 15000 km dir kullanıyorum o kadar hor kullandım drag yaptım roll yaptım her türlü hala gram kaçırmadan kavrıyor. işcilik harika.
rcz nin 3. baskıda bitti bitecek son çevirmelerini yapıyor şahin ustaya nasıl ulaşırım telefon numarası falan varmı acaba?
Şasmaz yesilçam sanayi sitesinde
0532 664 55 33--0555 965 16 33
Buradan takip edip, tavsiyelere uydum ve hafta içi baskı balata ve volantı Şahin abiye gönderdim. baskı ve volantta eğrilik olduğundan dolayı istediğimiz verimi alamıyorduk. Abimiz 3+3 oem-bronz yaptı ve malzemeyi aynı ün geri gönderdi. 1 mayıs ve hafta sonu yoğunluğu sebebiyle montajı yarına bıraktık. birkaç yüz km.rodajdan sonraki izlenimlerimi de buradan paylaşırım. Ancak her şeyden önce kendisinden yaşça çok küçük olmama rağmen, nazik hitabı ve muhabbeti için teşekkür ediyorum. ellerine sağlık Şahin abi...
3+3 derken 3 tanesi oem 3 tane bronz mu oldu. Fotoğraf koyabilirmisiniz ?
Bmw 535i de 4 yıl kullandım halen kullanıyorlar :)
benimkisi 5bin km oldu... kaçırma balans titreme vs yok, tam istediğim kıvamda... ama rodaj süresine dikkat edin mutlaka, ilk 500-600 km titreme oluyor, sert kalkışlardan kaçının, biraz yüksek gazla kalkın ki titretmeyin... sonrasında çok keyifli oluyor :)
valla genelde foto çekerim ama bu sefer işin kendisi ile ciddi ilgilenince başka bir şeye fırsat bulamadım. malzemeyi elinize aldığınızda orjinal veya marka set ile arasında bariz fark olduğunu hissedebiliyorsunuz (tabi bu benim görüşüm).
abi teşekkürler, rodaj mevzusunu uzun uzun konuştuk. zaten aracın birkaç parçası ile ilgili toparlama çalışmalarım tam anlamıyla bitmediği için gazlamıyorum. bu da bana malzeme temini için zaman kazandırıyor diyebilirim :)
öncekine nazaran çok daha yukarıda veya neredeyse en yukarıda kavraması normal mi acaba? montaj için tornada klavuz bile yaptırdık ki hatasız sorunsuz olsun diye, hidroliği falan da kontrol ettik. yani herhangi bir ekstra durum yok. normale döner mi acaba? ya da kontrol etmem gereken başka şeyler de var mı. bu arada araç 94 e36 320i.
bence Şahin abiyle konuş, hatta benim yaptığım gibi yanına binsin kullanın, herhangi bir sıkıntı varsa işin başında halledin, sonuçta kul yapısı her şey, bir sıkıntı olmuşsa da halledilir, güle güle kullan...
benimki hidrolik ve de dipten kavrıyor...
abi benim debriyaj da hidrolik. tamircim mesele için "pek takılma, sen dipten kavrayan debriyaja alıştığın için garip hissediyorsun" dedi. bir de şu an Diyarbakır da çalışıyorum. o yüzden şahin abi ile tecrübe etmemiz biraz zor olur. evet kendisi ile bir görüşeyim.
EDIT: Şahin abi ile az önce görüştüm ve bmw araçlarda kullandıkları sac malzeme esnemediği için, yeni nokta orjinalindeki kavrama noktasından bir tık daha yukarıya çıkıyormuş. şu an için kendimi acemi gibi hissediyorum ama alışınca daha zahmetsiz bir vites geçişi olacak galiba...
alışana kadar biraz zorlar belki ama sonrasında keyifli olur...
evet abi benim için büyük kolaylık olacak. parmak ucu ile debriyaj kullanacağım aklıma gelmezdi. :)
konuyu basından sonuna kadar okudum kazasız belasız öncelikle ama başka konulardada kesinlikle yaptırmayın bronz cok cabuk bitiyo filan yazmışlar o yüzden kararsız kaldım ? benim için önemli olan kaçırmaması ve oem den uzun süre gitmesidir izmirde yapan yer varmı yapmalımıyım ?
35ar5226 nın konuya tekrar yorum yapması ile bende dahil olmak istedim. aracımın kavraması en uste(nerdeyse magirus dolmus gibi bas cek gaza bas hesabı yapıcam ve kaya gibi bronz balata kullanan 207gt arkadasım var.benm balatamdan daha sert senınkı dedi.ara ara titreme yapıyor ve vites aralarnda cırtlamalar var) bu cırtlamalar baskı nın yenilenmesi ile geçermi.kavrama artıcagı icin çekişte artarmı. yaptıran varsa tahmini fiyatları pm atabilrmi teşekkrler hayırlı gunler
arkadaşlar bronzu yaptırma amacınızı da yazın lütfen... parçası mı bulunmuyor? aracın gücü aktarmaya fazla geliyor o nedenle kaçırma mı yapıyor? ilerisi için ciddi modifiyeler mi
düşünüyorsunuz?
eğer yukarıdaki sorulara vereceğiniz cevap 'EVET' değilse, bronza bulaşmanıza gerek yok, takın OEM devam edin...
orj 65 hp suan 120 hp araç o yüzden düşündüm ben