itham degil usta sende anlamıyon ben sana iş yaptım tamam mı
iş bitti aradım sordum sonra alakadar olmayı kesdim götüm le cevap vermeye basladım ve basına yapılan işle alakalı sorun geldi ve *** *** cevap verdim sonra telefonlarını acmadım sen ne hissedersin bana bunun cevabını ver ondan sonra benide anla
kaç kilo sıktığın önemli değil saplama kopunca bu oluyor
volanın patlamış tamam ama şuda önemli daha önce o volanı kac kere traslattın yada hafifletmek ne kadar ıncelttın
bu arada şahin ustayı tanımam
Boşunamı Şehit Oldu O Kadar Vatan Evladı
Uyanmak Gerek Uykulardan Artık
POWERED BY EMS GARAGE(GARDIYAN)
volan ilk defa translandı hepsini sahin usta yaptı saplamalar yerinde duruyor ustat
volan kıpkırmızı volvo servisine fotografını yolladım baskı yakmıs ve volan trasnlandıgından catlatıp saplamaların ordan kırmış dedi
bkadar iyi yorum varken 1tane kotu çıkmış
belki sizin traslanan volanda yada sizin araca üretirkenki malzemede sıkıntı vardı.bir taraf makina, bir taraf insanlık hali olmayacak şeyler değil sonuçta
1881 - 193∞
tamam da usta sonucda bu benim hatam mı o zaman volanı traslamaycakdı olmaz bu deseydi bende normal balata alır takardım normal balaya baskı setiyle 400 tl biz verdik 850 tl nasıl olacak görünen köy ortada insan olan tenezzül eder telefonumu acar ben buna kızıyorum anladıysanız
Arkadaşlar slm şahin ben hepinize iyi günler diliyorum.Evet bu debriyajı ben yaptım ve yaptığım her iş gibi bununda arkasında fazlasıyla durdum.Biz atölye olarak volant tornalamayız taşlarız.Torna seviyesi bozuk volantlarda yapılır.Bu arabada yapılan işte bir sorun yok.Bütün kontrollerimizi yaptık biz.Fakat biz bu arkadasla nikahlandık ve kendisinden bıktık.Sürekli arayarak bi sıkıntı var bi sıkıntı yok diyor.Bakın volant civatalarının bağlandığı yerden patlatmış.Biz oraya bir işlem yapmiyoruz.Sen bu debriyajı nasıl kullandın.3ay olnuş yapılalı.Sana 3 asırmı garanti vericez.Beni bu sitede bir çok insan tanır ve hep işimi takip ederim.Birazda suçu kendinizde arayın.
Sorun varsa sök gönder dedim neden göndermedin..???Şimdi burada yaygara yapıyosun.Gidersin mahkemeye.Senbu debriyajı amerikadan alsaydın kimle muhattap olucaktın.Kendi kysurlarınızı bize maletmeyin ve buralarda küfürlü konuşmayın.Amerikali seni 2 ay dinlermiydi kardeşim..???Bıktırma insanları git hakkini mahkemede ara.Volantın patlamış senin.Debriyaj resimleri nerde..??Akara kukara yaygara.Bi ne is taptığını bilen firmayz.Bilen bilir..Herkese iyi günler arkadaşlar..
abi üc ay mı oldu nisan 17 de takıldı haziranın 9 da bu olay basıma geldi 3 ay mı oluyor sen zaman kazanmaya calısıyordun sen telefonda bile *** *** konusdun benle resimleride gördün ordan kırılmış demek kolay neden kırılmış onuda söylede bilelim volanın yuzeyi neden kıpkırmızı
kufurlu konusan oldumu sana ben bu gune kadar sana tek kelime kufur cıktımı halen daha sana abi dedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)