bu amcadan izmirdede var hamdi usta 10 numara işçiliği vardır 6 ayda bir arabalarımı goturum ufak tefek yoklamalar için izmirli arkadaşlara gönül rahatlığı ile öneririm
bu amcadan izmirdede var hamdi usta 10 numara işçiliği vardır 6 ayda bir arabalarımı goturum ufak tefek yoklamalar için izmirli arkadaşlara gönül rahatlığı ile öneririm
''Türkiye; Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her şeyi de Atatürk'e..." DANIEL DUMOULIN
keske daha onceden acsaydınız bu konuyu ben aracımın tavanında 3 4 tane kucuk gocuk yuzunden kı neden oldugunu bılmıyorum aracımı 4 mılyar zararına sattım pıyasanınadınıza cok sevındım
![]()
Birgün Ölürsem Tabutumu 4kişi Taşıyacak Yaa. Öndekiler 1.60 Boylarında, Arkadakiler 1.90boylarında Olsun. Maksat Ön Biraz Basık Dursun
Bnm bir kapımda 25 tane ezik vardı mtcye sorduğumda toplam 20-25 arası ezik var dedim , araba ne diye sordular impreza dedim direk en az 700-800 dedi tavanı sordum 300 gibi birşey olur dedi . Ben maaşla çalışan biriyim ve burda bir cok ınsanda benim gibi ben istiyorum ki orijinalliği bozulmasın diye insanlar bozuk arabaya binmesin .
Bende de var, otoparkta kapıyı açıyorlar direk göçüyor kapı ... Uğrayacağım buraya gerçekten yararlı oldu, tşkler ...![]()
Renault Sport
Faydalı bir paylaşım olmuş fiyat yönünden çok iyi , aldım iletişim bilgilerini![]()
ilk kural dükkana girerken selamün aleyküm diye bağırın !
kural iki yaparım dediği işi sorgulamayın direk yaptırın
3 - benim selamımı söyleyin![]()
Ankara'da da varsa bu tarz işçiliği olan ustalar paylaşalım lütfen![]()
Ben de Ankara için böyle bi usta arıyorum![]()
kanka vakumla mı yapıyo neyle yapıyo amca
Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!
ankaradan gelinir valla![]()
biz ordayken eski çırağı geldi ustanın oda şu an mengerler mercedes'te kaporta bölümünde çalışıyormuş onun anlattığı bir hikaye var ;
97 yılında bir laguna geldi dedi adam izmirden gelmiş coca-cola genel müdürü mü neymiş , lagunanın tavanına kar düşmüş komple göçmüş , adam mustafa amca'nın ismini duyup gelmiş demiş yapar mısın? oda yapılır demiş , kaç lira işte çırak diyor ki ben 4 lira alıosam usta 40 lira dedi , tamam demiş adam gitmiş otele yatmış . ertesi gün bir geliyor ustaya diyor ki naptın sen ya al şu 80 lirayı , başlıyor dükkanda kim varsa herkese para dağıtıyoralıyor arabasını gidiyor
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)