Gokhanrs nickli üyede bu işi yapıyor
İstenilirse telefonunu verebilirim
Sıvı konusunda yardımcı olur sanırım
Teşekkür ederim By_HaNNibaLL nikli arkadaş yardımcı olamaz ise senden GokhanRS nin telefonunu isticem![]()
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
Arkadaslar MotorVac ın Carbonclean kimyasalını yani bunu(soldaki) ;
eğer deponuzda elektrikli pompa varsa deponuza atmayın , pompanın plastik rotorunu eritiyor..
Ne kadar iyi olursan ol, Kabiliyetin Müşterinin Memnuniyeti ile Sınırlıdır..! M.Gazihan
Iyide sen yeni kapak actin conta icin! Yani carbon clean islemini yapicagi temizligi zaten yapipta topladin motoru, zaten benzinle kullaniyosun 55 60bin km yol yapki kurum baglasin ozaman kullanirsin, surekli yapmanin yada yeni toplanmis motorun carbon clean'a ihtiyaci yok![]()
bbm pin :2B244451
Pistonların üzerini ve kapak yüzeyini temizledim evet ancak emme manifoldunun kapağa bağlandığı yüzeyden subaplara baktım subap üzerlerinde yağımsı bir kurum tabakası oluşmuş subap tertibatını sökmediğim için bunları temizleyemedim bunları temizlemek için carbon clean uygulaması istiyorum.
Ya örs olacak sağlam duracaksın, yada çekiç olacak zamanında vuracaksın..
biz würth ün makinasını ve würthün kimyasallarını kullanıyoruz. depoya atma makina kadar etkili olmuyor ama yardımcı olur genede. ancak makina ile yapılandan çok iyi sonuç ve performans alınıyor. çünkü ilaç oranı kadar yakıt katılıp çalıştırılıyor. depoya depondaki yakıt kadar ilaç katamazsın. aracın doğru düzgün çalışmaz. ayrıca depoya attığında o depoyu 24 saat içinde bitirmen lazım. yani uzun yola gitmeyeceksen kârlı olmuyor pek. ayrıca cihaz ultrasonic ve ayrıca ısıtarak yaptığı için işlemi verim çok daha üst seviyede oluyor.
kimyasal kullanıcaksanda yada cihazla yaptırıcaksanda fark etmez würth ürünlerini kullanmanı tavsiye ederim. ben şuana kadar deneyipte daha iyi performans verenini bulamadım. bu işin ustası würth.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)