Ben 1,6 basıyorum ahmet tabi bi kaç bişiler daha var turbo oem
Merhabalar, bu da benim pert olan CZT'm
![]()
Yok yalan söylüyorum donumdan sallıyorum. Yunusun söylediği laf şudur GKS type R da vardı o akşam. Gürkana seni basınç açsamda kurtarmaz dedi.
Ahanda burada yazıyor.
http://www.techturkey.com/forum/vide...olt-czt-4.html
Benim arabamı bırak kardeşim ben ptesi kar lastiklerini takıyorum.şu senin type R meselesine gelelim.
Senin arabana +350 kg koyacağız arabanıda bir bara getireceksin ve FHE Type R ı 10 boy geçeceksin. Bunu yazan sensin var mısın denemeye. Şu yalanını bi ortaya çıkaralım gerisini boşver. İstersen hemen anasayfaya konu açalım. Millet neresi ile gülüo görürsün.
IN BOOST WE TRUST
bahsettiğin olay buyur abi![]()
colt czt 2560 accelaration - YouTube
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
şu an video ekleniyo gorkem kardeşim sağolsun ekliyo denemişi var hemde defalarca araca şu anda conta 70 boru flashpro portpolish yapıldı gene saplarım gene denerim deniyecemde ben arabamı süs olsun diye almadım ve ve ve alper abi ne hikmettir ne zaman deneyelim desek ya ayarın olmuyo ya arabanı sökemiyorsun yada kar lastiği takıyorsun konuyu isteğin yere aç videoyu görünce belki fikrin değişir biz senin gibi klavyeden değil çatır çatır video ile konuşuyoruz
AS GARAGE
Herkes, insanlığı değiştirmeye çalışıyor, kimse, kendini değiştirmeyi aklından geçirmiyor.
260 mb video baya kasıyor suan ilgileniyorum video ile![]()
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
Olm ne klavyesi al işte denedik öyle böylede geçmedik Yunus diyo o farkı basınçta kurtarmaz diye ki benim 2-3 boy geçtiğim arabaya diyor. Hala neyin hayali bu.
Senin zevkine göre araba deneyecek değilim kardeşim ben istersem denerim istersem kıçımın üstüne oturur buradan yazarım. Keyfimin kahyası mısın? Al açıyorum konuyu gör yorumları.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)