arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olan varmı acaba ?
arkadaşlar konu ile ilgili bilgisi olan varmı acaba ?
czt kapisindan donen biri olarak cevap vermeye calisiyim. bence alip yapilicak ilk sey coilover, viraz donmeyi dusunuyorsaniz cidden skntili bir arac 5cm eibach yay olan kullandim ve hala skntilar vardi. Rolla cikarim viraj fln donmem diyorsan yazilim downpipe egzoz yuruyebilirsin. Bonolume kit alip yuruyebilirsin. 2000 liraya 200 beygirlere cikarsin gibi geliyor. Yedek parcasi sknti. Bulmak zor olmaz ama maliyetli olucagi kesin. Bence o paraya alinicak en iyi araba! Benim 1.3cdti corsamla ayni yakiyodu benim kullandigim arac. Yakit skntin olmaz ve zaten 150 hp ve 1100 kilo bir aracta hicbir zaman yavas hissettirmez![]()
1.4 is almadan once cok istiodm almak ama butcem yetmedi kullanma fırsatıda buldum bikac kere
Kesinlikle cok zevkli bir arac tek eksisi biraz yuksek olması onun dısında mini evo ve yakıtı inanılmaz dusuk![]()
vergisi 180 tl oldu bu segmantte bu fiyata bu performansta bi araç bence son derece makul
beyler aracıma takas teklifi geldi 2006 101.000 de czt bu araç ne kadar yakar artıları ,eksileri nelerdir . aracım fiesta S 126.000 de takasa değermi ? bilgilendirirseniz sevinirim
Yakit 110 km ortalama ile 5.6 - 5.9 civari gayet iyi bence.Sehir ici 8lt ortalama.
Hangi czt takasa gelen ?
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
simota yada hks mantar filtre al . işi bilen bi egsozcuya git krom boru ile sürücü tarafındaki alt ızgaranın arkasına koydur. sensörüde 1 metrelikbi kablo ile uzattır filtrenin arkasına monte ettir.
Ruh czt'de warex vardi sanirim.
-34 BF 5098 06 S2000 (New)EKN GARAGE
-07 DDL 55 08 CZT(Old)
-35 CZT 03 06 CZT(Old)
Görkem YERLİ
yunus emrenin aracını tavsiye ederim kesinlikle
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)