Ömer gel satalım arabayı hiç uğraşma alalım bi dizel golf komple r görünüm mis gibi bin knka![]()
Ömer gel satalım arabayı hiç uğraşma alalım bi dizel golf komple r görünüm mis gibi bin knka![]()
The Best or Nothing
valla yemek yiyip çıktık çok kalabalık olunca sıkıntı oluyor inşallah bidahaki Sefer'e
astrayıda sattım bi çorsa sport alabilirim tekrar bakalım olursa bol bol buluşuruz
Livestrong
corsa b ci var
fuzuli'ye sormuşlar; "sevmek mi daha güzel, sevilmek mi".. "sevişmiyorsan ikisi de fuzuli" demiş.![]()
Okadar kabadayi olma evinden aliriz felan![]()
sport tan çıkma orjinal yaylar ve lip arayan varsa mesaj atsın çatı arasından çıktı ihtiyacı olan varsa yardımcı olurum
Kardesım bugün gittim Ömer abiyle muhattap oldum opc serviste Hüseyin abi yemekteydi şak die sorunu buldu tech2 ilesorun seydeymis gögsteki fişi çıkarıp taktıktan sonra aşırı elektrık yüklenmesi olms saolsun Ömer abi para bile almadı çok ilgi ve alaka gösterdi sanada tekrar tekrar teşekkür ederm Samet kardeşim
)
Bu arada bi yemek sözüm olsun astralı Samet kardesıme![]()
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
satılık varmıdır d sport benzın dızel farketmez ?
RICHIE RICH AUTO
http://richieric.sahibinden.com/
sorunun çözüldüyse sıkıntı yok hayırlı uğurlu olsun o servis bizde herzaman ordan yardımcı olurum isteyen kişiyede problem değil
yemek içinde düşünmen yeter kardeşim ama tanışırız bigün inşallah
var kanka 3 parça boya 2 değişenli 26.500 siyah sunrofflu
31 lirayada kırmızı tek parça boyalı sunrofflu var![]()
Livestrong
benzınlı 1.4 var kırmızı db plaka furkan kardeşimizde siteye üyemi bilmiyorum ama facebooktan bakabilirsin![]()
EK Civic 1.4 İs
Corsa D sport
R56 Cooper S
Megane 3 Coupe
Ap2 S2000
[QUOTE=S.Özeren;7353045]sorunun çözüldüyse sıkıntı yok hayırlı uğurlu olsun o servis bizde herzaman ordan yardımcı olurum isteyen kişiyede problem değil
yemek içinde düşünmen yeter kardeşim ama tanışırız bigün inşallah
eyvalla kanka tekrardan![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)