varmıdır bilgileri nasıl ulasırız
Printable View
Beyler corsa icin namistainden yakn zamanda coilover fiyati alan varmi yada sakir ustayi taniyipta fiyat alacak bir es dost araniyor :D p.tesi kismetse taktrcam ins :)
http://i60.tinypic.com/2jzmkh.jpg
araba bu Z plaka olan arkadaş foruma üye değil ben yardımcı oluyım benzınlı 1.4 kırmızı sadece çamurluk değişmiş boya sag veya sol çamurlukta varmış 84 bınde
sunrof harıc full paket 2007 model araba
0536 825 40 59 arkadaşın adı furkan
Neden marka coil değilde Nam veya Ank ?
aradaki fiyat farkından olabilir mi ? Kim marka coil varken custom coil almak ister
Neden ta-tecnix ile nam ın yaptığı coil arasında uçurumlarda yok en azından mühendisin elinden geçme ;)
Şahsen benim coile ihtiyacım yok ama alıcak olsam yine custom alırdım bugüne kdar nam da coil yaptırıpta sorun yaşayan görüp duymadım . Zevk meselesi sonuçta herkesin düşüncesi ayrı:icon_tup:
nedenine gelirsek Ank da benımkıler yapıldı hem daha fazla dusuruyor hem garantısı var hemde fiyatlar uçuk ta-tecnix dediğin coil beş para etmez kullanıpta yok parasına satanlar kervanındanım:) şimdi 800 tl ye Kw,koni,eicbach tarzı coiller olsa da alsak:)
Cumartesi akşamı bi kaç araba merter shelldeyiz gelmek isteyen buyursun gelsin :)
yavru iyi güzel söyledin de şahsi görüşüm nam yada ank, 1.sebebim ta technixte o kadar basamam 2. sebebide nam a daha önce 2 aracıma da ön arka coil yaptırdım çok memnundum o yüzden fikirlerim bu yönde :) ank ya hiç yaptırmadım ama yapan arkadaşlarım memnun :)
Arkadaslar, aracima yan marspiyel ve arka cam ustu spoiler taktirmak istiyorum. Fakat ne yazikki piyasadakilerin neredeyse hepsi fiberglas. Eski tecrubelerimden dolayi fiberglasa pek sicak bakmasam da baska secenek yok gibi gorunuyor. Bu isi hakkiyla yapan bir yerden satin almak istiyorum. Boyle dalgali bir gorunum olmasin istiyorum. 100-200TL arasi fiyatlar goruyorum sahibinden'de. Tavsiyeniz, tecrubeniz var mi?
Bir de bu yan ekleri taktiktan sonra aracin lifte kaldirilmasinda sikinti cikiyor mu?
Tesekkur ederim simdiden.
Bu arada aracimin da pis bir fotosunu paylasayim.
http://i270.photobucket.com/albums/j...ps9965cab9.jpg[/URL]
sende ta-tecnix varken en basık hali ne kadar aşşağıda oluyordu fotosu varmı ?
benim tz de h&r yay press vardı çokta memnundum yoldan çıkartamıyordum , kontra vermeye çalıştığımda arkadan arayıp abi mal mal hareketler yapma diyolardı :D çorsa d sport alsam şuan yine aynı kombini yaparım
Corsa d'Ye coilover taktıktan sonra rotlarda sıkntı yaşayıp degiştirmek zorunda kalan arkadaşlar hangi aracınki oluyordu daha kısa ?
corsa c nin oluyor
selamlar cümleten..
7. corsa c den sonra az yakıp az gitsede olur diyerekten d sporta niyetlendim. d gsi ımdan çok memnundum d sportta tatmin eder diye düşünüyorum inşallah..
Corsa d cilerin parça alım satım, sohbet muhabbet için kurduğu bir facebook sayfası varmıdır?
Kirmizi Sport icin fiyat pmler misiniz?