Coil yapıp dip basmadınız sürece hiç bi şekilde sürtmez zaten , şekil 1A kendi aracım size örnek.
Yaylar duruyorsa , benim jantlardan olabilir bence , yada mini jantı belki , evog a benzeyen.
Printable View
Arkadaslad saticiyi birebir tanimiyorum amacim reklaminida yapmak degil fakat kendisinden aldigim her urunden cok memnun oldugum icin sizinle paylasmak istedim daha once kendi corsamada almak istemistim fakat ciftine 160tl istenince geri birakmistim bu ilanida gorunce sizinle paylasmak istedim opc sinyal cercevesinin olmasi gerekn fiyat :) diger ilanlarada goz atin ilginc seyler var
Connecting site...
fakat opc sinyal çerçevesiyle çok farklı bu
Iyı aksamlar beyler bugun aracımadetaylı temızlık yaptrdm iç dış derken motoruda yıkamışlar asıl sorum şu 2bin deviri geçince araç teklemeye başlıyor akü ikaz lambası yanıp sönüyor her viteste böyle yapıyo sebebini bilen başına gelen varmıdır ?
2008 corsa D dört kapı orjinal yayları satılıktır herhangi bir ezik vuruk yoktur ilgilenenlere..
sizce nasıl olmuş son olarakta direksiyon el freni ve vites körüğü alacantara kaplama
http://i57.tinypic.com/28qx5rq.jpg
Alcantra tam siyah değilde böle koyu füme olsaymış daha orjinal dururmuş sanki.
Laf olsun die ne konuşayım sana dostum zevk meselesi ;) ama bence airbag ın göbeğinin renginde bi alcantra daha iyi dururdu sen beğendiysen problem yoktur zaten. Geçmişte aracıma yaptıklarıma bakarsan laf olsun die konuşup konulmadığımı anlarsın zaten bnce kelimelerine dikkat et konuşurken.