Gercekten laf yetistiremiycem sana ama bi ara gelde kelimelerimi duzelt benim oldumu
Printable View
Bi hurda parçası için birbirinizin kalbini kırmaya inan ki değmez . Forumdan öte çok ayrı bi platformdayız. Acil olan ilaç bulmadan tutunda yeni doğan çocucun isim önerisine kadar herşeyi burda birbirimiz aracılığıyla yardım alıyoruz . Zevkler ve renkler tartışılmaz :)
samet sadece şöyle olsaydı demiş yorumlamış uzatılcak bişey yok herkesin zevki ayrıdır tartışmaya gerek yok arkadaşlar abiler :)
seviliyorsunuz :)
bagaj spoiler takıldığında biliyosunuz anten sorunu yaşanıyor. anteni çıkartmadan çözüm bulan varmı. ben gsi lardaki anteni araştırdım servis fiyatlar saçma sapan. gsi antenleri daha ön tarafta kalıyor. böylece bagaj tam açıldığında spoiler antene değmiyor. fikri olan varmı?
Forum kurallarına uydukça yorum yapmak serbesttir.
Eğer eklenen fotoğrafa yorum yapmayın diye belirtmedikçe gelen yorumlara böyle tepki vermek şaşırttı beni :/
Bende corsa d icin orjinal anten var ilgilenen varsa pm atsin
valla aracın içi benimde zevkime uygun değil
keşke daha sade olsaydı
yaa arkadaşlar corsa d kullanıpta instagram kullananlar buraya yazabilirlermi ekleyelim birbirimizi diğer açılan konuda seçemedim kimseyi :)
naciersin kullanıcı adım :)
ilker_yusuf
Arkadaşlar aracımın opc aynalarının kalıbını aldırttım. Orjinal dökümdür. Elektirik tesisatı camı hepsi içindedir. Orijinali gibi içeriden kumanda edilicek. Iletişim p.m