d sport satan var mıdır ?![]()
Corsacılar kurumuş ya hiç hareket yok önceden toplanırdık muhabbet ederdik artık yazan bile kalmamış![]()
ön taraf toplanacak sisler montaj bekliyor vakit bulsam takıcam, yazılım kat egr işimiz , benm tarzda uğraşan varsa bilgi paylaşımı çok işimize yarayabilir eksiklerimiz var sormak istediklerim yada paylaşmak istediklerim
bcm yüzünden cruie ve sis , direksiyon yüzündende kumanda süğmeleri olmuyor , sisleri arka sisten alıp orj düğmeyi kullanma niyetim var vizeden geçer kesin derseniz ,
bilgisayarcı
Vizeden geçer ondan yana sıkıntı yaşamazsında sisler için hat çekmen gerekiyor büyük ihtimal orjinal sisli far anahtarı takınca çalışacak ama cruise ve direksiyon kumandası beyinle alakalı olduğu için van kasa corsalara uymaya bilir. Hayatta olmaz dir bişi yok sen yeterki iste ama![]()
tesisat çekicem orj sisleri aldım vakit lazım sadece vize tamam diosanz bana uyar , bcm direksiyon göbeği vs vs bir sürü parça lazım hani biri istanbulda bile ben cruise takarım vana desin basıp giderim izmirden
bilgisayarcı
@ozzhy özel mesajla ulaşan arkadaşım. cevapladım fakat dönüş yapmadın.
ben 2009 van a cruise control kolu takmıştım. yani soketi hazırdı. kendim opcom ile aktif hale getirememiştim(benim opcomda okuyabilme ama yazamama gibi durumu vardı)
tech2 ile aktifleştirilebilirdi diye düşünüyorum. Sislere gelince dediğin gibi arka sislerin düğmesine bağlanmıştı o şekilde vizeden geçiyordu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)