ben cam tavansiz 2 parca boyali 34000 de 26 ya aldim. 26 27 ye cam tavansiz bulabilirsin
Printable View
Birde 3000 liraların telaffuz edildiği tamponların malzemesi fiber mi ?
Tamponlar fiber on arka 4500 lira gibi birsey. Opelden orjinalini almak ne kadar olur bilmiyorum.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...89468113/detay
paşa komplesine bu parayı istiyor. sanırım cocuk servise gitmiş oda buraya yönlendirmiş 4.500 gibi bişey istemişler serviste 1 lira arada itelemiş
Zaten şimdi fark ettim. Son 2 fotograftaki araç bizim arkadaşın aracıymış :)
komple opc kit 3.500 tl (plastik değil :D )
arkadaslar sislerde zenon kullanan war mı warsa h kac veya tavsıye edebılecegınız nerden alabılırım silivride oturuyorum sılıvrı sanayıde yok corluya kadar baktım bulamadım ve zenon yerıne beyaz ampul takmamı önerdiler sorun cıkarabılırmış zenonlar ne tavsıye edersınız..
yok mu bi zatıı muhterem yardım edebilecek corsacı :)
daha oralara bakmadım ama beyaz ampul takmana gerek yok.. elektrikten tasarrf için takılan ampuller gibi duruyor cok girkin yanma tonu vs cok cirkin. İstanbul tarafına gelirseniz heryerde var xenon. Bircok yere telefon açsan zaten sana söyler h kaç oldugunu
Hiç saglıklı degil geçen gün ön deki araca ufak bir tıklama yapmış ön tampon yırtılmış patlamış çatlamış. OPC tamponlar orjinel ise gerçekten güzel ama bu şekilde parayla rezillik :/
Fiber var fiber var zıpzıp birader :D Şimdi bu tamponların kalıbı yeniden alınmış olsa çok düzgün olsa düşün yani olsa ? :D :D