Para olsada alsak :D
Printable View
Para olsada alsak :D
Ayıpsın abi veriyim sana 2 balans 1 tane ampul. Ne zaman paran olursa ateşlersin. :)
Biliyorum Ahmet teşekkürler
İnan hiç haz almıyorum şu beyaz ışıklardan
Bende bi aksilik olmazsa Ramoda evo lip yaptırcam
Abi önden çok yüksek gösteriyo ama oda haberin olsun. Ama çok yakışıklı olur. :)
Tampon ekinin altına yapsam nasıl olur
Abi eğer uydurabiliyosan çokgüzel olur. Ama kırarsın y büyük ihtimal.
Oda aklıma geldi kırılma olayı yada paraya kıyıp plastik yaptırmak dn iyi çözüm
Abi aynen şöyle esnek bişey olursa kafan rahat olur. Bırak sürtsün. :) sırf kırılır diye marşpiyel koymuyorum ben ya.
Marşpiyeli taktırdım 2 saat sonra kapalı otoparka girerken merterde hoppp köşeden atmıştı 1 sene önce hala öyle kullanıyorum. Bu plastik olacsk şekilde evo lipi nerede yaptırabiliriz
Abi bizimburalar dağ yolu ya. Ondan hiç gerek. O lip konusundada hiç bi bilgim yok valla.
Türkiyede neresi köy yolu değilki
Lipide araştırıcaz artık :)
Ayarlarsın abi bi şekil.
Hayret Samet kankam guncel yapmamis :) gelir yakinda guncel
Beyler bugün z rotlarını değiştirdim Corsa C nin z rotları Corsa D ninkinden 3 cm kısa Sadece tornacıda uçları 12 mm onları 10mm ye klavuzlatıyorsunuz o kadar.
http://img541.imageshack.us/img541/4...4378353611.jpg
senden korkulur kaşar :D
Arkadaslar bendede evo lip muvcut ama arac onden cok yuksek duruyor beninde canimi sikiyor sokebilirim bende. Yandan bakinca marspiyel 3-4 parmak. One bakiyorsun fizanda.bu durumdan cok rahatsiz oluyorum.
Ayni sekilde benim aracin lipide malesef yapicak bisey yok orjinal plastik lipi hepsinden basik duruyor