arkadaslar bu arada cok guzel bır bulusma oldu arabalardan zıyade guzel muhbbet dondu hepınıze teskkurler...
arkadaslar bu arada cok guzel bır bulusma oldu arabalardan zıyade guzel muhbbet dondu hepınıze teskkurler...
bende alsam sımdı corsa d benıde aranıza alırmısınız ?
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
opc cerceveleride taktim
![]()
Malesef öyle görünüyor 2-3 yıl bineceğim için düşük km olması önemli sunrof şart
Uzunyol Kavacık-Giresun arası olacak 1000 km, Vtecle gidip gelmek baya bir pahalıya çıkıyor; otobüsle gitmek daha oluyor
İyilik abim ne olsun koşturmaya devamAbi hep senin yüzünden verdin gazı o gündür aklımda vteğe kıyamıyorum artık tak etti benzin parası 50 tl atıyorum 1-2 saate bitiyo şehir içinde 80 km anca gidiyorum
Araçların hepsi birbirinden güzel maşallah allah hepsini nazarlardan saklasın ama bob ayrı bir asil duruyo çok hoşuma gitti orasına burasına nazar boncuğu şart![]()
Ugur kardesim sanada yakisir guzel bir sport. Allah insallah gonlunun istedigi gibi bir araba nasip eder. Diledigince gazlarsin![]()
Bazılarına söylüyoruz BOB'a aşığız diye anlamıyor. Bayılıyorum o arabanın duruşuna 41 kere maşallahİyiki jantı eksik nazar değer diye korkuyorum
Kazasız belasız canm kankam
JoYTeaM
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)