Çok enteresan neden bu fiyat acaba ? :S
Printable View
Çok enteresan neden bu fiyat acaba ? :S
Ön arka tampon ve sağ kapı boyalı aracın yarın öğleye kadar vaktiniz var almaya düşünüyorsanız altura verecekmiş aracı yarın. Peder beyi kandıramadım Ankara'da olsaydı aldırırdım.
Fiyat konusuna gelincede eski sport sahibi olarak söylüyorum haddinden en az 3.000TL fazla zaten sportların fiyatı.
Dizel cam tavanlı 2 parça boyalı tek kapı puntomu 21' sattım aynı paraya boş benzinli boyasız corsa alabildim yaylarına kadar aynı hemen hemen hatta punto daha donanımlı.
Ama corsanın tipi daha güzel sırf o yüzden kırmızı cam tavan dizel almayı düşünüyorum :D
Eski kasa puntoyla corsa sport bence karşılaştırılamaz bile. + Olarak senin gözünde corsa sport'un fiyatı nedirki 3.000 fazla haddinden ? ..
Eger corsa sport haddinden 3.000 fazlaysa s2000ler typerlar vtecler 106 gti'lar haddinin neresinde ?
Aynı segment yürüyeni aynı arabalar olduğu için ; 2007 model corsayla puntoyu karşılaştırdım ayrıca ikisininde yenisi çıktı biri eski kasa diğeri yeni kasa değil.
Yol bilgisayarı,esp,dijital klima hangi corsa sportta var?
Yol bilgisayarı bizim 2010 model GF plakalıda var. Digital klimanında allahı var cok faydasını görüyoruz birinde ekran birinde dügme var.Esp li olanlarınıda duymuştum.
Bence iç aksam detaylar bile cok farklı kalite vsvs. bence karşılaştırmak bile gereksiz madem cok özellikli sen punto al :)
kesinlikle budur :icon_tup:
puntoyla kıyaslamayın yürüyeni aynı diye oturduğunuz koltuktan amortisörlerine kadar farklı, bu zamana kadar bu fiyat aralığında en çok dizele bindim içlerinde de en zevkli ve severek bindiğim araçtır, arabaya binerken zevk alarak biniyorum..:)
ümit ne içtin :D
punto ile corsa d aynı platformu paylaşıyor olması ikisininde aynı araba olduğunu göstermez ki tartışmasız corsa d daha kaliteli zaten piyasada bunu kanıtlıyor fiat kalite açığını her zaman donanım paketini süsleyerek kapatmaya çalışıyor burda karar da kişiden kişiye değişir
Bir önceki aracım 2007 model kırmızı cam tavanlı 3 kapı puntoydu şuanda 2 ci corsa d sport sahibi olarak sadece kalite farkını göz önünde bulundurmak bile yeterlidir:)
Arayan arkadaslarin isini gorur bence
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2638269/detay#
ilk gün gidip baktım aracın toplamda 8 bin tl trameri var arka sağdan çarpmışlar serviste yapılmış ama çok iyi boyayamamışlar renk farkı var arka sağ boyalı ve ön sağ boyalı tamponları boyalı kaputta vernik atmış orj boyadaki vernik okadar ilerleyemez tahmin ediyorum ki ön sağı boyadıktan sonra kaputuda verniklemişler ama kaput orj boyasıydı gördüğüm kadarıyla, koltuklarında sigara yanıkları mevcut tavan siyahlaşmış artık,
gelelim mekaniğe araç son 4 aya kadar 35bin km deymiş adam şehir dışına çok gidip gelmiş aracı son zamanlarda çok kullanmış şuan 70 binde ama bütün bakımlarını serviste yaptırmış aracı kullandım çok sessiz öyle heryerinden ses gelen bir araç değil bunlara rağmen, debriyajın kavraması direksiyonun boşluksuz oluşu çok iyi mekaniğinde sıkıntı çıkarmayacak bir araç bariz belli, sunroofu herşeyi sıkıntısız çalışıyor
lastikleri yeni,muayenesi 5.ayda yapılacak
arkadaşıma alıcaktık fakat kaportasıyla uğraşamam dediği için vazgeçtik, şahsi fikrim bnm aracım satılmış olsaydı bu aracı alır komple kırmızıya boyardım kaportasını çiçek gibi yapar binerdim maksimum kırmızı sorunsuz d sporta 25 bine binmiş olurdum :) uğraşıcak adam gitsin alsın :)
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2757205/detay/
Bende satıyorum düşünen olursa pm ata bilir.