User Tag List

Sayfa 33/180 İlkİlk ... 2331323334354383133 ... SonSon
3415 sonuçtan 609 ile 627 arası

Konu: Corsa D Sport

zıpzıp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok enteresan neden bu fiyat acaba ? :S
    JoYTeaM

oğuzk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön arka tampon ve sağ kapı boyalı aracın yarın öğleye kadar vaktiniz var almaya düşünüyorsanız altura verecekmiş aracı yarın. Peder beyi kandıramadım Ankara'da olsaydı aldırırdım.

Fiyat konusuna gelincede eski sport sahibi olarak söylüyorum haddinden en az 3.000TL fazla zaten sportların fiyatı.

Dizel cam tavanlı 2 parça boyalı tek kapı puntomu 21' sattım aynı paraya boş benzinli boyasız corsa alabildim yaylarına kadar aynı hemen hemen hatta punto daha donanımlı.

Ama corsanın tipi daha güzel sırf o yüzden kırmızı cam tavan dizel almayı düşünüyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Eski kasa puntoyla corsa sport bence karşılaştırılamaz bile. + Olarak senin gözünde corsa sport'un fiyatı nedirki 3.000 fazla haddinden ? ..

Eger corsa sport haddinden 3.000 fazlaysa s2000ler typerlar vtecler 106 gti'lar haddinin neresinde ?
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aynı segment yürüyeni aynı arabalar olduğu için ; 2007 model corsayla puntoyu karşılaştırdım ayrıca ikisininde yenisi çıktı biri eski kasa diğeri yeni kasa değil.

Yol bilgisayarı,esp,dijital klima hangi corsa sportta var?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı oğuzk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aynı segment yürüyeni aynı arabalar olduğu için ; 2007 model corsayla puntoyu karşılaştırdım ayrıca ikisininde yenisi çıktı biri eski kasa diğeri yeni kasa değil.

Yol bilgisayarı bizim 2010 model GF plakalıda var. Digital klimanında allahı var cok faydasını görüyoruz birinde ekran birinde dügme var.Esp li olanlarınıda duymuştum.

Bence iç aksam detaylar bile cok farklı kalite vsvs. bence karşılaştırmak bile gereksiz madem cok özellikli sen punto al
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yol bilgisayarı bizim 2010 model GF plakalıda var. Digital klimanında allahı var cok faydasını görüyoruz birinde ekran birinde dügme var.Esp li olanlarınıda duymuştum.

Bence iç aksam detaylar bile cok farklı kalite vsvs. bence karşılaştırmak bile gereksiz madem cok özellikli sen punto al
    İkisinede sahip oldum zaten 2 -3 tanesinde var işte en fazla donanım puntoda standart.Fiatçı felan değilim yanlış anlaşılmasın kısmet olursa dizel,cam tavanlı kırmızı almak istiyorum

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

iç plastik kalitesi , yürüyen kalitesi ,kaportanın kalitesi , güvenlik vs vs bunları nasıl çözücez
    Livestrong

Ultraleggera - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iç plastik kalitesi , yürüyen kalitesi ,kaportanın kalitesi , güvenlik vs vs bunları nasıl çözücez
    Aynen adaş şimdi bende tam onu yazıyordum. Punto da kötü bi araç deil ama corsa puntodan 1 tık daha üstün bi araba bence.

uerbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesinlikle budur

puntoyla kıyaslamayın yürüyeni aynı diye oturduğunuz koltuktan amortisörlerine kadar farklı, bu zamana kadar bu fiyat aralığında en çok dizele bindim içlerinde de en zevkli ve severek bindiğim araçtır, arabaya binerken zevk alarak biniyorum..

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ümit ne içtin
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M.A.D Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ümit ne içtin
    milkshake

M U R A T - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    punto ile corsa d aynı platformu paylaşıyor olması ikisininde aynı araba olduğunu göstermez ki tartışmasız corsa d daha kaliteli zaten piyasada bunu kanıtlıyor fiat kalite açığını her zaman donanım paketini süsleyerek kapatmaya çalışıyor burda karar da kişiden kişiye değişir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bir önceki aracım 2007 model kırmızı cam tavanlı 3 kapı puntoydu şuanda 2 ci corsa d sport sahibi olarak sadece kalite farkını göz önünde bulundurmak bile yeterlidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ön arka tampon ve sağ kapı boyalı aracın yarın öğleye kadar vaktiniz var almaya düşünüyorsanız altura verecekmiş aracı yarın. Peder beyi kandıramadım Ankara'da olsaydı aldırırdım.

Fiyat konusuna gelincede eski sport sahibi olarak söylüyorum haddinden en az 3.000TL fazla zaten sportların fiyatı.

Dizel cam tavanlı 2 parça boyalı tek kapı puntomu 21' sattım aynı paraya boş benzinli boyasız corsa alabildim yaylarına kadar aynı hemen hemen hatta punto daha donanımlı.

Ama corsanın tipi daha güzel sırf o yüzden kırmızı cam tavan dizel almayı düşünüyorum
    adamla konuştum tamponlar ön kaput kapı boyalı bir de arka camurluklarda ezik varmıs
    en son 23 bin e bırakıyor bence bu paraya km orjinal ise çok makul düşünen arkadaşlar araca gidip bakmakta fayda var

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arayan arkadaslarin isini gorur bence
    JoYTeaM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2638269/detay#
    ilk gün gidip baktım aracın toplamda 8 bin tl trameri var arka sağdan çarpmışlar serviste yapılmış ama çok iyi boyayamamışlar renk farkı var arka sağ boyalı ve ön sağ boyalı tamponları boyalı kaputta vernik atmış orj boyadaki vernik okadar ilerleyemez tahmin ediyorum ki ön sağı boyadıktan sonra kaputuda verniklemişler ama kaput orj boyasıydı gördüğüm kadarıyla, koltuklarında sigara yanıkları mevcut tavan siyahlaşmış artık,

gelelim mekaniğe araç son 4 aya kadar 35bin km deymiş adam şehir dışına çok gidip gelmiş aracı son zamanlarda çok kullanmış şuan 70 binde ama bütün bakımlarını serviste yaptırmış aracı kullandım çok sessiz öyle heryerinden ses gelen bir araç değil bunlara rağmen, debriyajın kavraması direksiyonun boşluksuz oluşu çok iyi mekaniğinde sıkıntı çıkarmayacak bir araç bariz belli, sunroofu herşeyi sıkıntısız çalışıyor

lastikleri yeni,muayenesi 5.ayda yapılacak

arkadaşıma alıcaktık fakat kaportasıyla uğraşamam dediği için vazgeçtik, şahsi fikrim bnm aracım satılmış olsaydı bu aracı alır komple kırmızıya boyardım kaportasını çiçek gibi yapar binerdim maksimum kırmızı sorunsuz d sporta 25 bine binmiş olurdum uğraşıcak adam gitsin alsın

enesTI2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2757205/detay/

Bende satıyorum düşünen olursa pm ata bilir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı uerbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...2638269/detay#
    ilk gün gidip baktım aracın toplamda 8 bin tl trameri var arka sağdan çarpmışlar serviste yapılmış ama çok iyi boyayamamışlar renk farkı var arka sağ boyalı ve ön sağ boyalı tamponları boyalı kaputta vernik atmış orj boyadaki vernik okadar ilerleyemez tahmin ediyorum ki ön sağı boyadıktan sonra kaputuda verniklemişler ama kaput orj boyasıydı gördüğüm kadarıyla, koltuklarında sigara yanıkları mevcut tavan siyahlaşmış artık,

gelelim mekaniğe araç son 4 aya kadar 35bin km deymiş adam şehir dışına çok gidip gelmiş aracı son zamanlarda çok kullanmış şuan 70 binde ama bütün bakımlarını serviste yaptırmış aracı kullandım çok sessiz öyle heryerinden ses gelen bir araç değil bunlara rağmen, debriyajın kavraması direksiyonun boşluksuz oluşu çok iyi mekaniğinde sıkıntı çıkarmayacak bir araç bariz belli, sunroofu herşeyi sıkıntısız çalışıyor

lastikleri yeni,muayenesi 5.ayda yapılacak

arkadaşıma alıcaktık fakat kaportasıyla uğraşamam dediği için vazgeçtik, şahsi fikrim bnm aracım satılmış olsaydı bu aracı alır komple kırmızıya boyardım kaportasını çiçek gibi yapar binerdim maksimum kırmızı sorunsuz d sporta 25 bine binmiş olurdum uğraşıcak adam gitsin alsın
    bilgilendirme için teşekkürlerbence kaçmaz bir corsa d sport 23 gibi bir rakama bıraktıgını duydum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı spankme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgilendirme için teşekkürlerbence kaçmaz bir corsa d sport 23 gibi bir rakama bıraktıgını duydum
    daha makul fiyata düşürdüm alıcak kişi yazdıklarımı okuyorsa zorlasın

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)