zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Cok istiyorum o jantlarla görmeyi la Bir detaylı karşılığında jantlarımı kiralıyabilirim ahuahua
.
BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı Bir detaylı karşılığında jantlarımı kiralıyabilirim ahuahua Sen gel bak ben sana ne diycem gel
JoYTeaM
zıpzıp kankamın eline sağlık.. ağzımı biraz daha açsam sinek kaçıcakmış
Yanlışlıkla biri satılığa çıkartsa demekki neye uğradığına şaşırıcak
BerkayKamaci Nickli Üyeden Alıntı zıpzıp kankamın eline sağlık.. ağzımı biraz daha açsam sinek kaçıcakmış Birbirimizi görmekten cok mutluyuz pampa axfujadkaşdfj arabada *** içinde
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Birbirimizi görmekten cok mutluyuz pampa axfujadkaşdfj arabada *** içinde üstümde kaban var kar kış kıyamette çektik fotografı unutma
BOB Foto çok tanıdık geldi
S.Özeren Nickli Üyeden Alıntı sol kapı sacı değişik , sen sol kapıyı sağ diye hatırlıyor olabilirsin olabilir o zaman sorry
EK Civic 1.4 İs Corsa D sport R56 Cooper S Megane 3 Coupe Ap2 S2000
ibrahim1903 Nickli Üyeden Alıntı Kaç cm basılması lazım acaba bende çok düşündüm Satıcaksanız basmayın derim.Ama eğer binmeye devam edecekseniz 5cm cuk oturur
Köy havası
Bazen Diyorum Kendime,Ne Çok Değer Vermişim Değersizlere...
Birkaç karede benden gelsin.
EkN garage
Maşallah kanka nazar değmesin.
Önder maşallah fotograflar cok güzel cıkmış aracında maşallahı var cok begendim.
enesTI2 Nickli Üyeden Alıntı Son Hali İle buda bizden gelsin bi ara buluşma yapalım bukadar corsacı var Olabilir. Biz farklı bir sitedeki corsacı arkadaşlar anadolu yakası ufak buluşma yapmıştık.. uygun yer ve zamanda bende katılırım
Farklı site derken corsacılara özgü bir adres mi vaR ?
zıpzıp Nickli Üyeden Alıntı Farklı site derken corsacılara özgü bir adres mi vaR ? Yok abi corsacılara özgü değil biliyorsundur opelim.net içerisinde biz corsa d cileriz varız ufak grup oradan anadolu yakasında 5 arkadaş buluşmuştuk....
@berkay tşk kardeşim @harun sağolasın mert çekti resimleri
Ellerine saglık mertin 10 numara bir iş cıkartmış her zamanki gibi
Canım çekti bi fotoda ben koyayım bari
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)
Forum Kuralları