canımda fena istedi yapcam bi org :D kendi capımda :D
Printable View
canımda fena istedi yapcam bi org :D kendi capımda :D
Kanka yarın akşam Joy'da bişeyler yapalım?
bi corsacılar toplanmak lazım :)
D sport candir ya bizdede var :D
yarin aksam toplanirsaniz atasehirden gelirim valla :) orta yolda bulusabiliriz. mekan kararlastirirsaniz :)
Ne durumda organizasyon
http://i212.photobucket.com/albums/c...m/IMG_4636.jpg
fk coiloverlar arkalar dip onler 2 parmak kadar bosluk var. Helper yaylari durmakta onlari sokunce onu yere dayamak mumkun arka en fazla 3cm daha dusuyor :)
41 kere maşallah ben jant renk kombinasyonunu cok begendim cok hoşuma gitti :) Harbi iyi görünüyor spoyler ne zaman geliyor :)
Heh ideal basıklık kardeşim maşallah Allah kaza bela vermesin. Spoiler ve Arka bagaja opel armasını tak ama :)
Birde sorum olacak coilleri taktıktan sonra Z Rotlarını kısaltmaya gerek kalıyormu ?
Benim coiller kisa z kollariyla geldi ben taktirdim ama pek bi fark hissetmedim :) sahsen opc line yapmak istemiyorum arabayi boyle sanki daha clean duruyor. Ama sagim solum belli olmaz. Yaza dogru yeni jantlarim gelicek ondan sonra dusunebilirim body kit i :)
Maşallah her türlü iyi görünüyor Bu kasa :)
Jantlar 16 mı 17 mi bu advanlar lastikler falan baya içerde kalmış lastik ölçülerinden herhalde. Maşallah tekrardan
Jantlar 17 40 yanak lastiklerle. Ne taksak iceride kaliyor. 20 inch jant taktik o bile icerde kaldi :)
Bakalım bende bu haftasonu takacam coilleri inş. bizimki nasıl olcak görecez :)
Fotograf bekleriz :) yoksa karter korumada alin hayat kurtariyo valla :)
Bende varya karter koruma falan tam takır :) Tabi koyarım takınca fotolarını :)