Heh tamam adaş o takıldı kafamada coil leri takınca sıkıntı yaşamıyalım die emin olayım dedim :)
Printable View
Karteri muhafazası cok aşşada ama yaw :/ saçmalık yerlerde sürtüyor
Aynen kanka. Muhafazada saçma sapan yerlerde sürtmese güzel olacak :D
sıkıntı yok gömün gitsin :D benim tz muhafaza yoktu çok vuruyor heryere , bir kaç balyoz darbesi işe yarayabilir aslında :D
kanka o iş biraz sıkıntı , kırmaktan ziyade çok çizilcek bastığın zaman o sebepten dolayı ben plastik lip taraftarıyım yada evo lip takabilirsin kırmızıya güzel gidiyor
Benim araba su an nerdeyse dip kafadan Z rotlariyla alakali bi sikintim yok ama yarin kaldiricam biraz eziyet oldu yol yok istanbulda.. Hele ki avcilarda :(
bende pek begenmiyorum evo lip en cok hoşuma giden yakıştırdıgım ya bu lip yada plastik kanka :)
Benim semtimde avcılar ben Rs i dip kullanıyordum heryerden girip cıkıyordum ama bu araç biraz sıkıntı hem torpido hem görüş açısı hem basıklık açısından ciddi sıkıntı :)
muhafaza 50 lira gel vatandaş gel açık pazar :D şaka maka alsana berkay bitane muhafaza kafan biraz daha rahat olur
Benim araba ideal basıklıkta yandan bakınca marşpiyel ve lastik olarak bence iyi görünüyor sadece ön tampon biraz havada gibi biraz daha basarsak marşpiyel ve ön tampn kesin kırar biraz daha alıışmak lazım corsaya :)
Gencler puntocu aliyo musunuz araniza :)
Nerde 50 lira? takalım o zaman hemen. :)
Güncel resim paylaşımlarınızı bekliyoruz, bu gün biraz çamurlu uyandık :)
http://i.imgur.com/7omHYbn.jpg
Opc line lip orjinal plastik lipten 1 2 cm daha yukarda. O yuzden arabanin basikligini gostermiyor. :)
60 lira muhafaza. Aldim taktim kafa rahat. Her yerde surte surte duzlesti zaten. Her ay parcalansa bile alirim yenisini. Mukemmel guvence veriyo insana