Dün gümüşyakada bi beyaz sport gördüm jantlı falan. Sonra bi sport daha gördüm Fu plaka siyah. Sabahda 7 8 civarı kırmızı sport gördümbu ara baya var piyasada
Dün gümüşyakada bi beyaz sport gördüm jantlı falan. Sonra bi sport daha gördüm Fu plaka siyah. Sabahda 7 8 civarı kırmızı sport gördümbu ara baya var piyasada
JoYTeaM
34 ysn 01 realin orada seni gördüm sanırımbayramın ilk günü
Corsa kardeşliği Forumda çok aktif olmasamda ara ara bakıyorum. 5 kapı corsa aracım için 17'' jant arayışındayım üzerinde 16 var şu anda 5 cm mevcut yay var.çok güncel fotoğraf olmadığı için aracın fotosunu koyamıyorum.Jant önerisinde bulursanız sevinirim kafayı yicem.
merhaba , sunrooflu kırmızı corsa d sport arıyoruz aranızda satanlar var ise ulasmalarını rica ediyorum teşekkürler
arkadaşlar aşağıdaki jantı düşünüyoruz 205/45/17 lastikle kullanıcaz bi sıkıntı olmaz heralde ? bir de bu jant yakışır mı acaba araba siyah
http://www.jantdunyasi.com/upload/ed...g/KNG-S890.jpg
Opel Corsa 1.3 CDTI Sport 2008 Model 39.999 TL Sahibinden satılık ikinci el Kırmızı renk - 127728448
Benim aracım bu isterseniz burdanda sorup soruşturabilirsiniz. Gelirseniz araç başında detaylı konuşuruz.
Hee bizden yani kanka![]()
![]()
JoYTeaM
UK plaka beyaz corsa burdandı galiba dün selimpaşada gördüm.
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
App plaka ve pleksik plakalık için ulaşabilirsiniz. Ailenizin Plakacısı
www.instagram.com/kokumerkezi
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)