Ben halime şükredeyim... şuan şehir içi 6,2 1.2 motorun faydaları![]()
leventın urettıgı ekler yenı duzen fıberden, cıddı anlamda esnıyor kırılmıyor darbeye dayanıklı. on ekımı ne kadar carpıp surttugumu ben bılırım hala sapasaglam. kı komple on tampon yapıyor ıkı yandan tutup ters sekılde esnetıyorsun yınede kırılmıyor. malzemeler cok kalıtelı hale geldı artık.
rakam konusuna gelınce kupon araba herzaman paradır. harunun 08 sportunu 38.5 a sattık. gerısını sen hesapla
On tampon ekimi bende en az 10 ere surtmusnyada vurmusundur lifte aldigimizda sadece cizikler vardi yan marspiyrrde cicuklar tepinmis mahallede kirilmadi sadece kapiya denkngelennkisminda boya catladinkaliteli malzeme her zaman farkini gosteriyor...harunun arabada efsaneydu yaa km siyle aksesuarlariyla ;-)
Connecting site...
arac forumumuzdan mıdır ? 2008 model ve üzeri araç arıyoruz ayrıca bilginize
tüp yok, filtre vs herhangi ekstra bişey yok, kullanıma göre değişir yazdım zaten, bu değerler 1,5 ay öncesinin değerleri son benzin zamlarından sonra hiç ölçemedim, (sakin kullanımda) 570 km şehir içi bi depoyla yol yapmıştım depoda 205e dolmuştu, 0,359 gibi bişey çıkıyo, uzun yolu geçen hafta yaptım istanbul-akçay
Fiber bana sorarsanizda orjinal ek degildir.
Orjinal ek plastik olandir. Tabi fiberdende fibere fark var kimisi kaliteli kimisi adi oluyor ama en sagliklisi plastikbolandir
1881-193∞ Mustafa Kemal Atatürk
'10 Opel Astra H Sedan / 111. Years Limited Edition / 1.3 CDTI - 90 HP - 6 Man.
sari corsaya masallah ama banada 40 bin cok geldi benzinli bir arac icin durusu farkli ama umarim o fiyatlara giderde bizim dizel corsalarda degerlenir) alttaki linke muadil dizel koydum oda bizim sitedendi benim fiyat acisindan kiyasladigim arac o ama jant ve lpg olmasida o fiyatlara cekebilir
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...36204415/detay
ben corsalara takilan ekleri begenmiyorum arac kaba gelio sadece spoiler taktim onunda boyasi rezalet kotulemek icin demiyorum ama ankarada fifty tunningle calismayi dusunen olursa 10 kere dusunsun maddi durumu duzeltince bidaha boyattircam hatta isin icine macun bile girer sira daglar gibi ust kismi![]()
Ok fiber çakma plastik orjinaldir... . uzatmayalım herkesin arabası kendine güzel kendine değerli...![]()
kavga çıkmasın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)