biliyorum arkadasla ankda karsilasmistim lafladik 2 o ara soylemisti. ama onun spoiler ve marspiyeller opc line di diye hatirliyorum. bence opc bodykitin bir tek spoileri guzel. komple bodykiti takinca otobanda sulananlar olucaktir. e basican gitmicek sknti yani
niye xenon takiyosun ki? tak beyza ampul devam zaten sisli hava degilse kullanmamak gerek..
yaw arkadaş 28 ay corsa d sport kullandım 7 yıldır opele biniyorum , 9005 veya 9006 bu kadar sislerimdede xenon vardı, o deniyen kim çok merak ettim
sislerin yan sanayimi ?
Livestrong
sislerim orjinal 9005 9006 h11 h3 h1 hepsini denemişler tırnaklar oturmuyomus h10 bulamamıslar neyse buralarda cözemıyolar bu işi yada anlamıyolar kullananlar 9005 dedıgıne göre 9005 tir.. istanbul ıcı nereyi önerirsiniz? tanıdıgı olan falan warsa yabancıya gıtmeyım
kahroldum bugun ararken silivri sanayıde baktım olmadı arkadasım gıttı corlu sanayısıne orda baktı olmadı bakalım yolum dustugunde istanbul ıcıne bakcam...saolun arkadslar yardımlarınız ıcın..
Aksine,ilk işim onları takmak oldu abiŞimdilik böyle takılıyoruz,bir ara 406'ya yaptığım gibi bmw nin tapalı plaka vidalarından takıcam.
Bende 2 sene önce sise xenon taktım bi heves. Toplasan 10 kere yakmışımdır. Sekmekten ampuller kırılıyo. İsteyene balansı ve bi ampulu komik rakama veririm. 8.000 k![]()
enough ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)