Honda da o yağ göstergesi yandığında Mart karları yağıyor araç sahibinene mutlu Wolkswagene erkenden uyarıyor sizi
![]()
Honda da o yağ göstergesi yandığında Mart karları yağıyor araç sahibinene mutlu Wolkswagene erkenden uyarıyor sizi
![]()
Korktuğum başıma geldi ukku
Sence ne yapmalıyım ? PO' nun maxima yağını koymalı mıyım ? Yoksa bu gösterge beni bi 10km daha götürebilir mi ? Şuan yakınlarda alabileceğim tek yağ castrol'ün yağı. Castrol mü kullansam ?
bence ne marka yağ koycağın çokta önemli değil istersen 20-50 yağ koy amaç motoru yağsız bırakmamak.nede olsa en kısa sürede o yağı değişcen ve sorunu çözmek için servise gitcen orda yağı komple değiştirirler o yüzden şimdilik 10/40 fln bi yağ koy ışığı söndür öyle gitme derim wolkswagende olsa çokta güvenme bence kırmızı yanıyor yağ lambası![]()
Şuan araca Petrol Ofisi Maxima 5W-40 yağ aldım ancak hiç içime sinmedi. Motor hala sıcak koymadım ama yarın gidip iade edip castrol alayım diyorum. Yarın öbürgün servisten biz sana böyle böyle dedik sen niye böyle yaptın muhabbeti olmasın diye.
önceden motul yağ getiren bir yeri aradım şimdi yeni kanuna göre tr de üretimi olmadıgı için yasaklanmış 3 4 aydır gelmıyormus bilgisi olan varmı ?
Civic 1.4is-Clio Rs-Megane Coupe-Civic Vti-Polo Gtı-FN2 TypeR-Corsa 1.3cdtı-Corsa 1.4at-Leon Tdı.
Honda Pcx-Cbr 250r-Yamaha Mt-07-Cbr600RR-Cbr1000RR...
Hocam hic yaris izliyormusun..ben izleyen biri olarak motor sikletten tut,tekne ,f1,wtcc,gt, olsun izledigim butun yarislarda mobilin bir tane yarisan araci kesinlikle var..yarismiyorsada sponsor..aracimdada mobil 1 kullaniyorum..ustune tanimiyorum..f1 de araci olan yag markasi..guven sonsuz
Bende yedek olarak total 5-40w aldım. Petrol ofisinin yağını koyduktan sonra ufak bir yakıt tüketimi arttı sanırım. Birdahakine totali deneyip durumu burdan paylaşırım.
Edit: Yağ markası
Arkadaslar tavsıye uzerıne Polo GTİ aracıma 5W-30 MOBİL 1 ESP FORMULA FULL SYNTHETİC yag kullanıcam dogrumudur herhangı bır sorun teskıl edermı?
Selamlar...ege
yakin zamanda bİr kardeŞİmİz e36 drİft speck araci İÇİn mobİl1 aldi 230 lİra. Çok memnun motoru isitmiyor dİyor. Tavsİye ederİm. Benİm 2001 clk kompr. Aracim var. Ben prensİp olarak yaĞ kullanmiyorum. TeŞekkÜrler.
Not: Bu arada polo gtİ araciniz gerÇek gtİ mi? Cevaplarsaniz sevİnİrİz... ...ege
MOTUL u her araca tavsiye ediyoruz fakat yaklaşık 50-60 adet POLO GTİ ya MOTUL yağlarını kullandık hiç bir araçta sorun yaşamadık kullanıcılar çok memnunlar.
Motul 300v 5/30 nokta atışı sonra mobil 1 esp gelir...
by SARIBEKİROĞLU
FLORYA REDLİNE OTO
LOWRİDER CUSTOMS DESİNG FLORYA
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)