Skn typeR da Muharremın onerısını dınleyerek yagı degıstırmıstık
aracın hızlandıgını bariz sekılde hıssetmıstık
yagın onemı gercekten cok![]()
Skn typeR da Muharremın onerısını dınleyerek yagı degıstırmıstık
aracın hızlandıgını bariz sekılde hıssetmıstık
yagın onemı gercekten cok![]()
Marka veya model önerisine girmeden devir çeviren atmosferik ve sıfır toplanmış motorun için yazları 5-50 kışları 5-30 öneririm. Ama bu öneriler hep havada kalır. İlk önce yağ sıcaklık ve yağ basınç göstergesi alman lazım.
1-60 yağ bence çok kalın atmosferik bir araç için. Hele hele sıfır toplanmış bir motor için çok fazla.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Hazır konusu açılmışken ben de sormak istiyorum benim arabamın motoru b18c4. b16a2'den tek farkı sanırım 10.0:1 kompresyonunun olması.. Bir de nispeten daha yüksek devir çeviriryor.
Motor yaklaşık 185.000 kilometrede ve aracın bulunduğu yerde sıcaklık yazın 30 kışın -20 derece aralığında ama genellikle sıfırın altında. Bu durumda nasıl bir yağ kullanmam gerek?
mobil 1 5-50 kullaniyorum memnunum yanliz dedigin gibi sogukken vtec acmasiyla sicakken vtec acmasi farkli oluyo o yuzden iyice isinmadan gazlamam motul 300v yi de cok ovuyorlar
peki motul 10/40 denesem nasil olur?
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
hortlatıyorum abiler..
Kış gelmeden arabanın yağını değiştireyim diyorum bugün süpermarkette baktım 4 litre 5-40 semi-sentetik lotos yağlar 40 liraya düşmüş yalnız sentetik mi, semi-sentetik mi, yoksa mineral yağ mı almak gerek?
Bir de yağını kendim değiştireyim diyorum yağ filtresini değiştirirken özellikle bir şey yapmak gerekiyor mu?
Yag filtresini yag anahtariyla sk kardesim, tapayida birkez daha iyi sktigina emin ol.
Kis geldi, 5-30 castrol tam sentetik koy.
In vtec we trust.
"Birilerininde Anitkabir'i beklemesi lazim." Behzat Ç.
"Dude I almost had you." RIP Paul Walker.
Mapped by Dr. Ecu
Rebuilt by Hizli Rektifiye
Powered by Sistem Honda
Bende kendi tecrübelerimi paylasayim yağ bir motorda hem performans hem ömür açısından onemi min %60 ailemde gecmiş yıllardan alınan sıfır 98 model bir şahinde 2003 model peouget 307 ve mercedes e220 210 211 kasalarda denedıgım yagları yazayım sen karar ver
98 şahınde 12 yıl 10w/40 castrol magnetic koydum her 10 binde degiştirdim sattigimda arac 160 bin dynoya cıkaran arkadas usta inanamadı 79.4 hp cıkdı orjınalı 81 hp. motor acılmadı bırakkı kapak jontası degısmedı alan cocuk hala arar tavsıye ısder
2003 model peouger 307 suan 220 binde ona ilk 2 yıl 10w/40 castrol magnatec kullandım sonra 7 yıl kadar 5w/40 edge gectım suan tekrardan 10w/40 gecdım yaklasık 1 ay once dyno cıkmam gerektı gaz ayarı ıcın 110 hp motor 96.7 hp cıktı lpg olcum alındı benzınle degıl
suan babamın kullandıgı 211 benım kullandıgım 210 kasa e 220 cdi 5w/40 edge dizel kullanıyorum 211 kasa 170 bin km benım kasam 230 bin 15 bin yag degısımde 1 bardak fark ediyor yag cubugu olmadıgı ıcın gramaj olarak bılgısayardan kontrolumde.
anlıcan sen rahat ol sahın 10/40 kullandım ne katranlar devırdı bolu ankara arasında 200 km suratler gordu 1 saat 5 dk babam ankaraya geldı eksıltmedı emın ol senın motorun eksıltmez ve tam tersıne arkadasın bırı yazmıs 10/60 cok kalın ve asırı sekılde asınma var motorunda emın ol gozle gorulur safalara gelıcek gomleklerde bence ne olursa olsun 10/40 magnatec kalını koyma emın ol performans artısını arabayı calıstırdıgında yagın nasıl hemen doldugunu sesı kesdıgını ve rahat calıstıgını bil hassa kısları ses cok hızlı sekılde kesılecek kendın gozlemlıceksın yag asırı sekılde onemlı zaman kaybetme derım
not bu arada bu aracların hepsı halen duruyor ve kullanılıyor...
Tapayi sıkmak sıkıntı değil de yağ filtresini sıkacak anahtarım yok.. Zaten yağı değiştirsem de dökecek yerim yok.. Ben yine en iyisi tamircinin yolunu tutayım..
Abi dün süpermarkette gördüm 4 litre 5-40 Lotos yarı-sentetikler 35-40 lira civarı.. 4 litre Castrol, Mobil vs. tam sentetikler 100 lira civarı yani arada baya uçurum var. Zaten arabayı zorlayan sıkıştıran biri değilim yarı-sentetik ya da mineral alsam çok mu farkeder? ***** bütçeyi zorlamadan yapmaya çalışıyorum bazı şeyleri hiç değiştirmemekten iyidir hani..
@potter744
Şahin'in aktarmadaki kaybı 2 beygir miymiş? Bir yanlışlık olmasın orda?
Yanlış anlamayın castrol'ün kalitesinden kimsenin şüphesi yok ama olay burda arabanın dyno'da kaç beygir verdiğinden çok motor içindeki aşınmayla alakalı.. Herkese aynı yağı tavsiye etmek biraz saçma olur çünkü her bölgede iklim, hava şartları farklı.
Saatte 200le giderken her yağ iyi performans gösterir çünkü hararet değişimi dramatik bir şekilde olmaz. O yüzden yüksek hızla seyrederken 40 derece sıcakta trafikte beklemekten yada -20'de ilk marşa nispeten daha güvenli durumdasınız..
Yoksa ben mi yanlış biliyorum?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)