baskı balata volan komple yenileniyor, volanı henüz sökmedik ancak sorun saplamalarda, formunun bozulabileceğini düşündüğüm için fidanzayı onarıp yedeğe alacağım, daha haflf bir volan ile devam edeceğim; hem stage 2 olan debriaj bahaneyle 3 oluyor
baskı balata volan komple yenileniyor, volanı henüz sökmedik ancak sorun saplamalarda, formunun bozulabileceğini düşündüğüm için fidanzayı onarıp yedeğe alacağım, daha haflf bir volan ile devam edeceğim; hem stage 2 olan debriaj bahaneyle 3 oluyor
kaç tl buluyor bu işlem beyler kendı baskı balatayı sokupmu yolluyoruz biraz acabilirmiyiz kendısımı yapıyor ankara
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
şaşmazdaki şahin usta ile görüştüm konuşmasından bu işin ehli olduğu belli ama fiyat biraz pahalı geldi bana
şahin ustayla dün görüştüm 2 ayrı fiyat verdi 600 lira ve 1000 lira bin tl liğe her türlü garanti veriyo diğeri *****![]()
Sonuç olarak aşağıdaki seti getirttim , bu hafta takılacak.. Bu sefer markaya takılmadım zira ACT baskı balata ile Fidanza volan 3 saniyede aramızdan ayrıldı
Setten memnun kalırsam sadece 1 balata siparişi daha vereceğim yedek olsun
![]()
ozan bu ankarada yaptırılan baskı balatamı kendı baskı balatanımı gonderiyorsun üstünemi cakıyorlar araca gore fiyatıda değişiyormu ebaydan bakmıstım bu tarz bir baskı balataya fiyat olarak ortalama aynı gibiydi 3 asag ı5 yukarı ama ankarada yaptırmanın avantajı sıkıntı olursa hemen gonderilip alınması
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)