User Tag List

Sayfa 5/5 İlkİlk ... 345
80 sonuçtan 77 ile 80 arası

Konu: Mazda RX8 Swaplamak mümkün müdür abiler?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Emre-Dylan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Abi yeterince bilgiyi sizlerin sayesinde kavradım diyebilirim nettende ufak tefek araştırmalarım oldu ayrıca forumda aratma yerine bir şey yazıp aratınca direk google açılıyor benim suçum yok forumda sorun var yani Kafamdaki araç rx 8 buna kesin ve eminim bakımları yapılmadığı sürece sorun çıkartmayacağını söylüyorlar ayrıca 4 4.5 yıldır araba kullanıyorum şoförlük konusunda iyiyim denebilir trafikte sorun olmuyor yani rahatım o konuda. Tabi bu şu anlama gelmiyor trafiğin ortasında tutup gaza sonuna kadar yüklenip artistlik yapmam
    dostum umarım istediğin gibi bir araba bulabilirsin eğer 2008 altı bakıcaksan ki 2006 falan bakıcam demişsin ya moturu sıfırlanmış bul yada çok temiz kullanılmış bul. rx-8 in Türkiye ye geliş yılından 2-3 yıl sonra yağı geldi yani 2-3 yıl boyunca sentetik yağ kullanıldı bu araçlarda. sana tavsiyem motoru bitmiş bir rx8 alıp kendin 0 motor taktır. haziran başı gibi indirim vardı tüm yedek parçalarda 8600 e 0 motor getirilip takılıyordu keşke o sıra faydalansaydın bundan. umarım gönlüne göre olur. içine bir kere bindikten sonra sıkılman mümkün değil her açıdan harika bir araç.
    Mustafa Kemal ATATÜRK
    Ey yükselen yeni nesil, istikbal sizindir. Cumhuriyet'i biz kurduk, O'nu yükseltecek ve sürdürecek sizlersiniz

Emre-Dylan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NaNick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    dostum umarım istediğin gibi bir araba bulabilirsin eğer 2008 altı bakıcaksan ki 2006 falan bakıcam demişsin ya moturu sıfırlanmış bul yada çok temiz kullanılmış bul. rx-8 in Türkiye ye geliş yılından 2-3 yıl sonra yağı geldi yani 2-3 yıl boyunca sentetik yağ kullanıldı bu araçlarda. sana tavsiyem motoru bitmiş bir rx8 alıp kendin 0 motor taktır. haziran başı gibi indirim vardı tüm yedek parçalarda 8600 e 0 motor getirilip takılıyordu keşke o sıra faydalansaydın bundan. umarım gönlüne göre olur. içine bir kere bindikten sonra sıkılman mümkün değil her açıdan harika bir araç.
    Teşekkür ederim hocam. Haziranda olsaydık bile şuan alamam paramın yarısı daha hazır değil Peder beyi beklemekteyim inşallah 6 7 ay'a kalmaz alacağım. Bulabilirsem motorsuz alırım.Bulamazsam dediğiniz gibi motoru ölü bir araç alıp sıfırdan motor taktırmayı düşünüyorum. Evet 2006 2007 model bakıyorum üst model kasalarıyla arasın da fark var mı donanım v.b şekilde?

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı NaNick Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hangi serviste 10.000 tl kesin bildiğiniz bir fiyatmı tahminimi konuşuyorsunuz merak ettim. ben en son sorduğumda yağına kadar herşey dahil fiyatı 12.200tl idi servisten servise fiyat değişiyor mu bunu merak ettim
    10.000 civarı yazdığıma göre tahmini konuşuyorum demek ki..
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

S.Özeren - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    12-14 bin arasında bişey olması lazım
    Livestrong

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)