1.4 TSI dakı Orta veya son susturucuyu iptal etmeyi düşünüyorum. hafif hırıldama sesi almak istiyorum. Birisi orta iptal ettir birisi son diyor. Hangisi daha sağlıklı olur ? Performans kaybı yaşarmıyım?
1.4 TSI dakı Orta veya son susturucuyu iptal etmeyi düşünüyorum. hafif hırıldama sesi almak istiyorum. Birisi orta iptal ettir birisi son diyor. Hangisi daha sağlıklı olur ? Performans kaybı yaşarmıyım?
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
orta iptalinde gayet hoş ve tadında bir ses aldım ben polo gti'dan, kim duysa aynı şeyi söyledi şuana kadar. performans anlamında bir kayıp da yaşamadım. son iptalinde foşurtu tarzı bir ses oluyor, 320d lerin sesi gibi. ancak sizin araçta nasıl olur emin değilim, eski 140lıklar gibi twincharge mı yoksa sadece turbo mu?
sertaç bildiğim kadarıyla servisin garantiye karışmadığı tek şey egzoz![]()
Son iptali yaptim aman aman rahatsiz etmiyor tavsiye ederim vites gecislerindeki patlatma super
Arkadasimda orta iptali vardi benimkisini gorunce hemen ortayi taktirdi sonu iptal ettirdi![]()
Sizin aracınızda SC yok sadece turbo var bu yüzden,alt devirlerin gidip gitmediğini ancak 122 lik veya yeni nesil 140 lık kullanıcıları yardım edebilir.
160 lık bir rocco görmüştüm orta iptalli sesi pıırrrrttt diye geliyordu![]()
Tork veya guc duscegini sanmiyorum
Ben son iptali yaptim yakit 1.5-2 litre azaldi gibi geldi anlam veremedim
Sanziman halati icin ilk dogusa gittim lifte kaldirinca usta egzozu garantiden cikarcaz demisti 2006 araba icin
O fosurtu hisirti ses duz boru yuzunden azicik kivrim olunca problem cozuluyor
Benim leondaki son iptalim
Moms Checks Exhaust - YouTube
leon 1.4 tsi orta söktük çok güzel oldu, sonu söktürüp hem ses hemde görsel kötü oluyor bana göre![]()
valla ben son iptalli gti biliyorum bi arkadaşımda var sesi içler acısı sıkıştırınca dolmuş sesi çıkarıyo tam anlamıyla, custom bi son varsa bilemem ama direk düzleyince hoş olmuyodu. eski aracım twincharge golf tü onda r32 çıkışa düz boru yapmıştık sonun yerine o da üstlerde öyle foşurtu yapıyodu ama uçlar 100lük olduğundan farklı hoş bi ses almıştık meselacuprada da o tarz bi durum olabilir bişey diyemiyorum. tabi araçtan araca yapılan işlemde de farklılık olur..
son alt devirlerinzi öldürecektik, sadece orta iptali ile orjinal bir hırıltı sesi alırsınız kanımca deneyin görün![]()
1996 BMW E36 325i Sedan Turbo
2008 BMW E92 M3
2017 BMW F82 M4 Competition
#unptuned
Orta ile istediğim homurtuyuı da alırsın , kayıp da yaşamassın , sadece mutlaka ikisinden birisi duracak.
1.4 TSI GTX28 Loading...
Tesekkur ederim arkadaslar. Orta daha mantıklı o zaman performans kaybıda yaşamayız galiba.. Yaptıran varsa 1.4 tsı motora video paylasırsa cok sevinirim.
Ortadan memnun kalmazsak ne yapabiliriz? Ortayı taktırıp son yapsam ne olur ilerde? Sonda cok kayıp yaşarmıyız?
15' F30 M pack
13' İbiza Cupra
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)