Merhaba arkadaşlar , yaklaşık 1.5 senedir bindiğim astra 1.4 turbo 140hp aracımı bugun sattım. Yeni bi araba arayışına girdim. Golf, scirocco , leon dışında üst sınır 70 bin olacak sekilde ne tarz arabalar önerirsiniz? dizel yada benzin farketmez.
Merhaba arkadaşlar , yaklaşık 1.5 senedir bindiğim astra 1.4 turbo 140hp aracımı bugun sattım. Yeni bi araba arayışına girdim. Golf, scirocco , leon dışında üst sınır 70 bin olacak sekilde ne tarz arabalar önerirsiniz? dizel yada benzin farketmez.
"Be the change you want to see in the world"
Standartlarınız ne? Performans mı konfor mu? 2.el önerisi kabul ediyor musunuz? Vs vs.
Miktar güzel çünkü, ama sizin beklentileriniz dışında öneri çıkmaması için, standartlarınız önemli.
belirli bir klasman belirtmeden işiniz zor ama.bütçe güzel o bütçeye yüzlerce araba var ama.Şu kadar yaksın en az şu kadar beygir olsun hatchback olmasın şöyle olsun derseniz güzel fikirler çıkar.Benim tavsiyem o paraya 8p s3 tabi ben performans/kalite odaklıyım daha çok.Abimin eski aracıydı gidişi kalitesi haldex olması gerçekten harika tüketim dışında tabi![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)