Bende başlıkta kocaman boyasız yazıpta,açıklamada sadece 1 parça boya var diyenlere uyuz oluyorum..
Ya ben bilmiyorum boyasız kavramını yada satıcı çok uyanık...
Bende başlıkta kocaman boyasız yazıpta,açıklamada sadece 1 parça boya var diyenlere uyuz oluyorum..
Ya ben bilmiyorum boyasız kavramını yada satıcı çok uyanık...
E park balinde vurunca kaza olmuyo mu ? HE ben vurmadim,ben vurduklarimi sayarim vurulduklarim gecersiz diyosan o ayri![]()
- K -
________
Dr.Ecu
ben de ışıklarda dururken tır girdi arkadan sonra arabayı çekiciyle götürdük servise. nasıl olsa ben vurmadım satarken de yazmayayım o zaman
neyse ki pert olmuştu da en son, satışta sıkıntı yaşamadık
ama hakkatten park halinde ki kazaları her zaman masumane bi tavırla yazdıkları çok açık![]()
Bir kere herkes ilan verebiliyor , burdan ofsayt. Bedelsiz olmamalı. Ya da 1 yılı geçtikten sonra üyelik tarihi verilsin ilanlar. Bir sınır bir engel olmalı.
Geçen forumdan bir arkadaş bu site üzerinden dolandırılmıştı. RC Jant hakkındaydı yanlış hatırlamıyorsam.
Adam bugün üyelik açıyor bugün ilan veriyor.
Bende Sahibinden üzerinden ve benzer sitelerden madeni para alıyorum koleksiyonum için.
Adem 100TL eden paraya ( eder etmez bile ) gitmiş 10.000$ yazmış. Böyle boş ilan çok.
Yusuf K.
EPPassion
ya kaza olarak sayılması için illa takla atmak tırın altına girmek köprüden filan mı düşmek gerekir ? elindeki çekici kaputa düşürüp boyatman bile bi kazadır, he trafik kazası mı ? değil. ama sonucta kaza. he değişene lafım yok, ama 3 parça degisen var ama kaza yok cümlesi saçma bikere. mesaj atıyosun 10 bin hasar çıkıyo, yok sigorta şirketi tanıdıktı para almak için filan. tamamen saçma şeyler
bide "hatasız" muhabbeti vardı önceden değişensiz boyasız arabalara kullanılırdı şimdi hatasız yazıyor altına 3 parça boya var dio kavramlar çok değişti
bu aralar en moda pembe yalanlar adam motorun en az olduğu ilde yaşıyor araca dururken motor çarptı, motor çarpması sonucu çamurluk değişti boyandı.çocuklar üstüne çıkmış kaput boyalı
arabada kaza yok ama çamurluk sağ ön çamurluk boyalı
can sıkıntısından durup dururken adam sağ ön çamurluğu boyatmak gelmiş aklına
![]()
Siteden 3-4 aydır araba bakıyorum, epeyce bir ilan inceledim.
100k devirmiş arabaya sıfırdan farkı yok, kokusu üstünde yazanlar favorim. Her ne hikmetse üst model araçlara lpg hep 1-2 ay önce takılmış oluyor, hatta bugün araba lpg'li ama hep benzinde kullanılıyor yazanı gördüm, artık ölsem de gam yemem![]()
Kurcalayınca neler çıkıyor. Yarısı olmayan otomobile ilk kazası yazan var. Cabrio'ya tavan hariç komple boyalı hiç de efsane değil. Tabi araç görüldüğü gibidir diyip ilana fotoğraf koymayan da gördük sahibinden'de...
Bir de araç akordeona dönmüş kazalı araç ilanı vermiş altına da daha önce çiziği bile yoktu temizdir demiş.Oldu hayırlı işler.
Şuanda ana sayfanın görünümü değiştirdiler sanırım site çok yavaş ve çok karamsar olmuş yeni yüzü
IMPOSSIBLE IS NOTHING
lan 250 kişi çalışıyor sahibinden.com'da biride demiyorki "aga bu değişiklikleri gece yapalım mesai saati içinde millet sövmesin!!"
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 konuk)