User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
29 sonuçtan 20 ile 29 arası

Konu: Şanzıman Farkı ve Performansa Etki

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En optimum %30kısa bir ayna mahruti çok uygun opacaktır. Ayrıca 200e kadar keainlikle 5 boy kazandırır
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Driver
    Misafir
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maşallah Okan. Bu specler ile şu an Tayyar S2K geçmen gerekir bence diyeceğim sonra çarşı pazar karışır diyede çekinmiyor değilim

5 boy alamazsın bence ancak oha lan araba kendine geldi dedirtir ve 2 3 boyun olur gibime geliyor.

Şanzıman konusunda sana pm atıyorum..

edit: Ben seneye yaz sonu İst.'dayım. Satmazsan gazlarız. Yoksa seni Belçika'ya davet edebilirim en fazla
    Açıkçası stock tayyar ve s2k için şuan bu şanzıman ile neler olur bende meraklıyım birde şanzımandan sonra ne olur onun için dahada meraklıyım Yaza bu speclerle kalmayız ya ben yaza çok değişiklik yaparım sölemedi deme )

Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    En optimum %30kısa bir ayna mahruti çok uygun opacaktır. Ayrıca 200e kadar keainlikle 5 boy kazandırır
    5 boy bana ilaç gibi gelir Keşke bakalım merakla bekliyorum sonucu takınca.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Açıkçası stock tayyar ve s2k için şuan bu şanzıman ile neler olur bende meraklıyım birde şanzımandan sonra ne olur onun için dahada meraklıyım Yaza bu speclerle kalmayız ya ben yaza çok değişiklik yaparım sölemedi deme )
    Sen yap bitir bende arabayı senden ucuz yollu satın alayım

Sarı megane.. Ne arabası olduğu belli

Driver
    Misafir
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Sen yap bitir bende arabayı senden ucuz yollu satın alayım

Sarı megane.. Ne arabası olduğu belli

tro spec. zaten bursadan almıştım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şanzumanı orjinale çevirdiğinde bariz fark olacaktır..şu anki halinden en az 5 boy daha hızlı olur.
    Crm performance

Driver
    Misafir
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şanzumanı orjinale çevirdiğinde bariz fark olacaktır..şu anki halinden en az 5 boy daha hızlı olur.
    inşallah bütün beklentim bu yönde zaten elde avuçta bişi kalmadı sömürdü resmen parçalar uçuk şanzımanıda borç harç takarız onuda temiz bulursak kendi imkanlarımızla gıç kadar memlekette araba yapmak epey zor iş kendimiz pişirip kendimiz yicez inş

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Driver Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    inşallah bütün beklentim bu yönde zaten elde avuçta bişi kalmadı sömürdü resmen parçalar uçuk şanzımanıda borç harç takarız onuda temiz bulursak kendi imkanlarımızla gıç kadar memlekette araba yapmak epey zor iş kendimiz pişirip kendimiz yicez inş
    Sana verdiğim isimdeki şanzıman cillop

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence arabanda uzun ayna mahruti yok direk olarak dizel bir aracın şanzımanı var. Megane 1.9 dizellerin uyuyorsa o olabilir.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

slowmotion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence arabanda uzun ayna mahruti yok direk olarak dizel bir aracın şanzımanı var. Megane 1.9 dizellerin uyuyorsa o olabilir.
    banada öyle geliyor, komple iç tarafını da kullanmış olabilirler. verilen vitese göre hız oranları çok çok uzun. ben 5 boydan fazla alır diyorum. eğer değişme yapmadan 60-200 yada 100-200 gibi kadran videosu çekerseniz farkı net anlarız
    AmcaGolf 7,5 1,6 tdi

Driver
    Misafir
    Alıntı slowmotion Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    banada öyle geliyor, komple iç tarafını da kullanmış olabilirler. verilen vitese göre hız oranları çok çok uzun. ben 5 boydan fazla alır diyorum. eğer değişme yapmadan 60-200 yada 100-200 gibi kadran videosu çekerseniz farkı net anlarız
    kıstas aldığım yakın bir araç var rodajdayız ama duramadık birkerelik sıktık olmazsa biraz daha rodajdan sonra dediğin gibi bir kadranda alıp işi garantiye alalım.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)