User Tag List

Sayfa 2/3 İlkİlk 123 SonSon
46 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: E39 528İ ÇÖzÜlemeyen problem

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diagnoz a nasıl bağlandı araç?

laptop u alıp yolda gazladınız mı mesela? yoksa durduğu yerde arıza kaydı varmı diye mi bakıldı?

biraz enjeksiyon sistemini bilen birisi, elinde uygun arıza tespit cihazı varsa sorunu anlayacaktır.

önerim gaz kelebeği tam açılıyormu onu test edin..

benim 106 da başıma geldi, gaz telini değiştirdim.. teli düzgün ayarlayamamışım, kelebeğin tam açılmadığını, pejonun arıza tespit cihazını alıp, kendi laptopumla yolda teste çıkınca gördüm, gaz telini ayarlayıp kelebeği tam açılır hale gelince performansı baya farketmişti.

sizinle ayni araca sahibim ve benim belirtiklerinizden aklima gelen gaz kelebegi ya da gaz telinin uzunlugunuu ayarlandigi bir mekanizma var, o bollasmista olabilir

ama bana gaz kelebeginde bir sorun var gibi geldi zira anlik tuketimde direk ona bagli ve tam acilmadigi anlasiliyor.

anlattiginiz kadariyla belirttiginiz bmw servislerini gereksiz buyutmusuz demekki gozumuzde, bilgi icin cok tesekkurler

osmankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    e39 2000 model 520 kullanıcısıyım bujılerle ılglı sknt yasadıysan gecmıste bobın arızası wermıstır... tekleme 4 slındır gıbı calsma skıntıları yasıosan eksantrık sensorunu aynı zamanda bobınlerı degstrerek dene bobın arızalı ıse herhangı bırtanesı eksantrk sensorun ssaglamsa dahı bozucaktır.
    //M POWER

Gokmen Erbas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yine mi? hala mı? neden bmwteam'deki konudan devam etmiyorsunuz? "ecumen" gökhan bey'e yazdırdığınız ecu'nun parasını vermemiştiniz en son. çok ayıp ettiniz.

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu araba düzelmez arkadaş kaç aylık muhabbet bmwteam de sayfalarca tartıştık ihtimalleri.O zamandan bu yana hala böylemi??

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankam hiç uğraşma, bu arkadaşla bmwteam.net'de baya bir uğraştık sorunu çözsün diye, çözülmez o sorun...
    nedir sıkıntı merak ettim

patriot06
    Misafir
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kankam hiç uğraşma, bu arkadaşla bmwteam.net'de baya bir uğraştık sorunu çözsün diye, çözülmez o sorun...
    sorun cozulsun dıye sılındır kapagı yapıldı sorun cozulsun dıye sanzıman ıkı defa ındı sorun cozulsun dıye 7000tl harcandı ve en sonunda tavsıye ettıgın ove ove bıtıremedıgın ustan BU ARABADAN UCMASINI BEKLEME BU ARABA M5 DEGIL deyıp sankı hıc bmw kullanmamısım gıbı benı kandırmaya calıstı
    yanı soylemeyım dedım ama zorla soylettın TAMAM M5 DEGIL UCMAZDA AMA BI 520 KADARDAMI UZAMAZ ?
    SENIN TAVSIYE ETTIGIN USTAYA CEVABEN !

patriot06
    Misafir
    Alıntı kaan megi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    egsoz sistemi kontrol edildimi kat vs benzin pompası enjektörler muhakkak arza çok alakasız bi sensörden çıkıcak
    egzost sıstemı bastan asagı kurcalandı katalızorun ıcı bosaltıldı oksıjen sensorlerı yenılendı

patriot06
    Misafir
    Alıntı cemesr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beynu deyistir derim sana bide öyle bak istersen
    baska bı beyın ıle de denendı ama yıne aynı enjektorlere kadar denendı benzın pompası kontrol edıldı fıltre v.s hersey denendı

patriot06
    Misafir
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    diagnoz a nasıl bağlandı araç?

laptop u alıp yolda gazladınız mı mesela? yoksa durduğu yerde arıza kaydı varmı diye mi bakıldı?

biraz enjeksiyon sistemini bilen birisi, elinde uygun arıza tespit cihazı varsa sorunu anlayacaktır.

önerim gaz kelebeği tam açılıyormu onu test edin..

benim 106 da başıma geldi, gaz telini değiştirdim.. teli düzgün ayarlayamamışım, kelebeğin tam açılmadığını, pejonun arıza tespit cihazını alıp, kendi laptopumla yolda teste çıkınca gördüm, gaz telini ayarlayıp kelebeği tam açılır hale gelince performansı baya farketmişti.
    bunu bı kac kısıden duydum
    ama gıttıgım yerler boyle bıseyın olmayacagını soyledı
    yanı yolda hareket halındeyken hıc dıagnoza baglanmadı

patriot06
    Misafir
    Alıntı akın Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bence egzozlarda problem. Benim arcımda buna benzer bir sıkıntı olmuştu yıllar önce. Son susturucu tıkanıp 160 km yi göremiyordum bile. Aynı bahsettiğiniz gibi sanki arkadan birlieri tutuyor. Bence Headerdan sonrasını komple söküp gazlamalısın. En azından aralarında en ucuz deneme metodu. Bence susturcularından biri tıkalı. Bu arada Benzin pompası ve benzin filitresi elden geçmeli. Gazlarken benzin pompasının voltajı ölçülmeli. Aracın kaç lt yakıyor. Normalden daha mı az yoksa daha mı çok?
    aracta dedıklerınızın hepsı yapıldı fakat son susturucuyu hıc dgıstırmedık
    ama katalızor bosaltıldı sensorler yenılendı
    benzın pompası basıncı ve voltajı olculdu gayet normal
    fıltre hem ıptal edıldı denendı hemde yenısı takıldı denedı yıne aynı
    aracın yakıtı benzınde uzun yolda 110km sabıt gıdersenız 7,5lt cıvarında

patriot06
    Misafir
    Alıntı sde30 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Buna benzer olayı 2 kere yaşadım belki gözden kaçırmış olabilirsiniz bi deneyin derim

1. Araca platinyum buji taktıysanız mümkünü yok yürümüyor 4000 deviri görürse ne ala

2. Oksijen sensörleri ters takılmış olabilir benim aracımda değiştirirken soketler ters takılmış araba gayet stabil ama 4000 devirde kalıyordu yerlerini değiştirince düzeldi

Bi bakın belki işinize yarar
    onuda deneyelım aklıma yazdım

patriot06
    Misafir
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Krank ve egzantrik sensörü mutlaka deneyin. Birde komple başka bir beyin takın
    krank ve egzantrık sensorlerının eskısı bende beyınlede denedık yıne olmadı

patriot06
    Misafir
    Alıntı Gokmen Erbas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yine mi? hala mı? neden bmwteam'deki konudan devam etmiyorsunuz? "ecumen" gökhan bey'e yazdırdığınız ecu'nun parasını vermemiştiniz en son. çok ayıp ettiniz.
    onun parası odendı o konuyla ılgılı baska sıkıntı vardı gokhan beyle konusuyorsanız bır daha sorun oyle yazın konuya

patriot06
    Misafir
    Alıntı osmankara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e39 2000 model 520 kullanıcısıyım bujılerle ılglı sknt yasadıysan gecmıste bobın arızası wermıstır... tekleme 4 slındır gıbı calsma skıntıları yasıosan eksantrık sensorunu aynı zamanda bobınlerı degstrerek dene bobın arızalı ıse herhangı bırtanesı eksantrk sensorun ssaglamsa dahı bozucaktır.
    komple bobın grubu denendı ve bujıler orjınalı ıle degıstı yıne aynı

patriot06
    Misafir
    Alıntı KOSEREN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu araba düzelmez arkadaş kaç aylık muhabbet bmwteam de sayfalarca tartıştık ihtimalleri.O zamandan bu yana hala böylemi??
    atıyım çöpe gitsin demi
    yada bı kac bın asagısına vereyım bırıne o surunsun ugrassın
    yada care arayım

hangısını tavsıye edersın

I-HANN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    katalızatöre baktınızmı ? hava akışmetre emişinede bır goz atın
    “Dünyanın sorunu, akıllılar hep kuşku içindeyken aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır.”

patriot06
    Misafir
    Alıntı I-HANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    katalızatöre baktınızmı ? hava akışmetre emişinede bır goz atın
    katalızor bosaltıldı
    akısmetrenın degerlerı normaldı yınede baska akısmetre taktık denedık yıne aynıydı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Emme manifoldu, emme manifoldu basınç sensoru ve ona bagli parcalar (kablolar vs. ) kontrol edildimi, sorun buradan kaynakli gibi gorummuyor ama baktirmakta fayda var

patriot06
    Misafir
    Alıntı yesil Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emme manifoldu, emme manifoldu basınç sensoru ve ona bagli parcalar (kablolar vs. ) kontrol edildimi, sorun buradan kaynakli gibi gorummuyor ama baktirmakta fayda var
    hayır bunlar kontrol edılmedıler
    m52 lerde emme manıfoltu basınc sensoru varmı bılmıyorum

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)