kardesım bu mehmet abıye nasıl ulasırım acaba bana ıletısım numaralarını ata bılırmısın
Printable View
bu oz sımgeye baktım bu arkadaslar eskıden sasmazda ıdı sanırsam oyle hatırlıyorum bır ara tasındılar ben bulamamıstım sımdı bakınca tanıdım resımlerden sanırım dgru tahmın edıyorum arkadasr ama
ivedik tüvün karşısında kariyer pejo var.ordaki elektrikçi nusret ustaya göster birde.baya sağlam bir ustadır
Beyler tekrardan bılgılendırme yapayım dedım:
Büyük araştırmalarım sonucu sorunu cozdum.Bu arıza ve benzerı bır nevı arızanın en buyuk sebebi sarj dınoması konjonktür kaynaklanıyor. Bu arıza fark edılemıyor cunkı ben sureklı olcum bakıyordum fakat voltaj cıkısı sabıt gozkuyordu 10 dk ıcerısınde fakat dun arabayı bılgısayara bagladım kendı yaptıgım gosterge ılede sureklı kayıt altına aldıgımda konjonktür verıler 15.7 kadar cıktıgını gordum hemen sarj dınomasını sokup konjonktür soktum orjınal fıyatı 120 tl ben kendım alıp degıstırdım.
Fakat sokerken dıkkat edın kılıma motoruna yakın bır noktada bır cıvata var onu gevesmeyı unutmayın bır dıger bılgıde bu konjonktür uzerınde butun komurler ve bı nevı butun ekıpman toplu tanı eger komurlerınız bıle bıtse konjonktür degıstırmenız gereklı. Eger aracınızda sureklı olarak ampuller patlıyor ve arıza ısıkları sureklı yanıyorsa bunun sebebı buyuk oranda bu BSI beynı konjonktür yuzunden zarar goruyor bılgılendırmek ısdedım sızlerıde
NOT:Bu ışlemden sonra aracınız tekrardan bılgısayara baglayıp mevcut olan butun arızaları sılıp reset atmanız gereklı arıza ısıklarının sonmesı ıcın bunu unutmayın
IYI GUNLER....
Yurt Motor Harun abinin kardeşine gidin derim. Harun abiye gidin o çağırır zaten kardeşini. Sanayide takılıyor...
edit: Tavsiye İstanbul için.