User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: 307 bas belası elektrik arızaları acıl yardım

potter744 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı playhard Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende c4 varken benimde elektriksel sıkıntılarım olmuştu şaşmaZ da mehmet abi çözdü elinde sigorta tablasıda vardı çıkma.dilerseniz ona bi gösterebilirsiniz.
    kardesım bu mehmet abıye nasıl ulasırım acaba bana ıletısım numaralarını ata bılırmısın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu oz sımgeye baktım bu arkadaslar eskıden sasmazda ıdı sanırsam oyle hatırlıyorum bır ara tasındılar ben bulamamıstım sımdı bakınca tanıdım resımlerden sanırım dgru tahmın edıyorum arkadasr ama

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ivedik tüvün karşısında kariyer pejo var.ordaki elektrikçi nusret ustaya göster birde.baya sağlam bir ustadır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beyler tekrardan bılgılendırme yapayım dedım:
    Büyük araştırmalarım sonucu sorunu cozdum.Bu arıza ve benzerı bır nevı arızanın en buyuk sebebi sarj dınoması konjonktür kaynaklanıyor. Bu arıza fark edılemıyor cunkı ben sureklı olcum bakıyordum fakat voltaj cıkısı sabıt gozkuyordu 10 dk ıcerısınde fakat dun arabayı bılgısayara bagladım kendı yaptıgım gosterge ılede sureklı kayıt altına aldıgımda konjonktür verıler 15.7 kadar cıktıgını gordum hemen sarj dınomasını sokup konjonktür soktum orjınal fıyatı 120 tl ben kendım alıp degıstırdım.

Fakat sokerken dıkkat edın kılıma motoruna yakın bır noktada bır cıvata var onu gevesmeyı unutmayın bır dıger bılgıde bu konjonktür uzerınde butun komurler ve bı nevı butun ekıpman toplu tanı eger komurlerınız bıle bıtse konjonktür degıstırmenız gereklı. Eger aracınızda sureklı olarak ampuller patlıyor ve arıza ısıkları sureklı yanıyorsa bunun sebebı buyuk oranda bu BSI beynı konjonktür yuzunden zarar goruyor bılgılendırmek ısdedım sızlerıde

NOT:Bu ışlemden sonra aracınız tekrardan bılgısayara baglayıp mevcut olan butun arızaları sılıp reset atmanız gereklı arıza ısıklarının sonmesı ıcın bunu unutmayın

IYI GUNLER....

KÖROĞLU - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    133 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı potter744 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Beyler tekrardan bılgılendırme yapayım dedım:
    Büyük araştırmalarım sonucu sorunu cozdum.Bu arıza ve benzerı bır nevı arızanın en buyuk sebebi sarj dınoması konjonktür kaynaklanıyor. Bu arıza fark edılemıyor cunkı ben sureklı olcum bakıyordum fakat voltaj cıkısı sabıt gozkuyordu 10 dk ıcerısınde fakat dun arabayı bılgısayara bagladım kendı yaptıgım gosterge ılede sureklı kayıt altına aldıgımda konjonktür verıler 15.7 kadar cıktıgını gordum hemen sarj dınomasını sokup konjonktür soktum orjınal fıyatı 120 tl ben kendım alıp degıstırdım.

Fakat sokerken dıkkat edın kılıma motoruna yakın bır noktada bır cıvata var onu gevesmeyı unutmayın bır dıger bılgıde bu konjonktür uzerınde butun komurler ve bı nevı butun ekıpman toplu tanı eger komurlerınız bıle bıtse konjonktür degıstırmenız gereklı. Eger aracınızda sureklı olarak ampuller patlıyor ve arıza ısıkları sureklı yanıyorsa bunun sebebı buyuk oranda bu BSI beynı konjonktür yuzunden zarar goruyor bılgılendırmek ısdedım sızlerıde

NOT:Bu ışlemden sonra aracınız tekrardan bılgısayara baglayıp mevcut olan butun arızaları sılıp reset atmanız gereklı arıza ısıklarının sonmesı ıcın bunu unutmayın

IYI GUNLER....

İlk sayfa da yazılanları okuyunca aklıma xsara vtr'ımda yaşadığım çıldırtan arıza geldi, çözümü de yukarıdaki gibi şarj dinamosunda bulduk. Geçmiş olsun, tekrarlamaz umarım.

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurt Motor Harun abinin kardeşine gidin derim. Harun abiye gidin o çağırır zaten kardeşini. Sanayide takılıyor...

edit: Tavsiye İstanbul için.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yurt Motor Harun abinin kardeşine gidin derim. Harun abiye gidin o çağırır zaten kardeşini. Sanayide takılıyor...

edit: Tavsiye İstanbul için.
    Cok saol kardesım suan ıcın cozdum sorunu sıkıntım suan omrunu tamamlamıs olan ve ufaktan su koymaya baslayan bır sanzımanım var otomatık onu arastırıyorum bakalım ne olacak

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)